Ide to aj lacno! / Dámske zimné kabáty do 50 eur!

Ide to aj lacno! / Dámske zimné kabáty do 50 eur!

16. decembra 2013, dámske zimné kabáty lacno, lacné kabáty, kabáty v zľave, zľavy zima 2013, kabáty, dámske kabáty, zimné kabáty, Bershka, Reserved, Pull & Bear

Sponzorovanej odkazy:

Máte pocit, že sa ceny kabátov teraz pohybujú tak vysoko, že nemá cenu si ich pred povianočnými výpredajmi kupovať? Nemusí to byť vôbec pravda! Pri troche hľadania a trpezlivosti sa dajú nájsť krásne, účelné a štýlové kabáty za priaznivú cenu už teraz. Aj v dnešných dňoch už niektoré značky spustili zľavy, a tak sa ceny kabátov krásne zmestia aj do 50 eur. Aby sme vám v hektickom predvianočnom období ušetrili trochu času, poobzerali sme sa po kabátoch za priaznivé ceny za vás.

Zaskočte k Bershke!

Vaša prvá zastávka pri ceste za štýlovým a lacným kabátom môže byť u španielskej značky Bershka. K dostaniu je tu trendy žíhaný čierno-biely kabát bez viditeľného zapínania, čo pôsobí veľmi elegantne. Nosiť ho môžete za 54,90 eur. Okrem neho tu potom nájdeme klasický a nestarnúci čierny a biely jednoradový kabát za skvelých 34,90 eur.

Štýlovo u Reserved

Trendy a dostupnými kabátmi vás poteší aj značka Reserved. Stretnete sa tu s vysoko módnym kabátom s koženými rukávmi za 39,90 eur, za tú istú cenu kúpite aj kabát vo farbe ťavej srsti s odnímateľnou podšívkou. Využiť môžete aj skvele akcie na jednoradové kabáty v béžovej a čiernej, ktoré sú teraz k dostaniu za neuveriteľných 22,90 eur.

Pull & Bear nesklame!

Neuveriteľná nádielka kabátikov za skvelé ceny na vás čaká u Pull & Bear. Za 34,90 eur tu zoženiete štýlový duffle coat v tmavo modrej farbe, o 5 eur viac vás potom bude stáť trendy kockovaný kabát. Za veľmi príjemných 25,90 eur potom môžete mať jednoduchý dvojradový kabát v šedej, čiernej alebo vínovej. A za 39,90 eur je tu aj nádherný smotanový kabátik s umelou kožušinkou a odopínacími koženými rukávmi. Ľahko z neho tak urobíte vestu pre teplejšie obdobie.

Ako teda môžete vidieť, aj za pomerne nízke ceny sa dá urobiť veľká paráda. Stačí len vedieť hľadať a mať šťastie, aby váš vysnívaný kabát nebol práve vypredaný.

Zdroje: www.bershka.com , www.reserved.com , www.pullandbear.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.