Zvodná bielizeň i roztomilé pyžamá / Vianočná kolekcia značky Etam

Zvodná bielizeň i roztomilé pyžamá / Vianočná kolekcia značky Etam

18. decembra 2013, podprsenky, pyžamá, košieľky, Pure Sensation, kozmická podprsenka, Etam, spodné prádlo, dámske prádlo, vianočné kolekcie

Sponzorovanej odkazy:

Etam, značka obľúbená nielen vo svojom rodnom Francúzsku, ale aj mnohých ďalších krajinách, priniesla na trh svoju novú vianočnú kolekciu pre rok 2013. Tešiť sa môžeme na krásne spodné prádlo, pyžamá, župany, ale aj oblečenie denné. Jednotlivé kúsky však poslúžia aj ako skvelý zdroj inšpirácie pre nákup vianočných darčekov! Pre mamičku alebo babičku využijete červené hrejivé papučky, ktoré využijú v zimných dňoch, kamarátky môžete obdarovať roztomilou maskou na spanie a veselé svetre potešia hádam všetkých. Červenú košieľku na spanie alebo luxusný set čipkovanej podprsenky a nohavičiek zase môžete nenápadne ukázať priateľovi či manželovi, možno ich napadne, že by sa vám niečo také hodilo.

Pyžamá a košieľky

Pri pohľade na pyžamá značky Etam dostanete hneď chuť zababušiť sa do deky a sledovať rozprávky. Sú totiž vyrobené z pohodlných materiálov a zdobené roztomilými motívmi v podobe obľúbených zvierat, ako tučniak, medveď, ovečka či mačka, a bodkami. K nim potom patria aj hrejivé papuče a maska ​​na spanie. V ponuke však nechýba ani pestrý výber luxusných saténových sexy košieľok zdobených krajkou.

Zvodná bielizeň

Sexy bielizeň k Vianociam tiež tak nejako patrí. Krajkový set je skvelý darček, ale potešiť ním môžete aj sama seba ešte pred Vianocami. V ponuke sú rôzne farebné kombinácie aj druhy podprseniek – push-up, double push-up, bandeau, alebo napríklad trojuholníkový tvar.

Kozmická novinka: Podprsenka Puse Sensation

Značka Etam nedávno predstavila aj jednu horúcu novinku. Všetky vieme, ako ťažké je nájsť perfektne padnúcu podprsenku. Značka Etam sa tak spojila s Naso, a využila jej patentové technológie na výrobu podprsenky Pure Sensation, ktorá obsahuje tepelno- pamäťovú penu, ktorá kopíruje tvar a pohyb tela. Odstávajúcim častiam podprsenky je tak koniec. Vybrať si môžete medzi push-up a klasickou podprsenkou a tiež medzi čipkovaným a hladkým vzhľadom. Samozrejmosťou je niekoľko farebných prevedení a nohavičky a tangá na doplnenie setu.

Zdroj: www.etam.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a spodná bielizeň.