Je čas na vianočné svetre!

Je čas na vianočné svetre!

17. decembra 2013, vianočné vzory, dámske svetre, pánske svetre, detské vianočné svetre, svetre, vianočné svetre, sveter so sobmi, zimné svetre, teplé svetre, nórske vzory, Vianoce, zima 2013, zima, F & F, H & M, Reserved

Sponzorovanej odkazy:

Pre niekoho gýč, pre iného vtipný kúsok oblečenia, ktorý k Vianociam neodmysliteľne patrí. Na Silvester strávený na horskej chate alebo napríklad pre zdobenie stromčeka sú podľa mňa svetre so sobmi či jeleňmi ako stvorené. Ak vám však ide z tých výrazných farieb a tradičných zvierat hlava okolo, nebojte sa, k dostaniu sú aj omnoho decentnejšie varianty vianočných svetrov. A kto vie, možno práve v ňom stretnete na predvianočnom večierku partnera svojich snov ako Bridget Jones!

Vianočné zvieratká a symboly

Soby, ktorí ťahajú sane Santa Clausa, sú už skoro klasikou aj u nás. Okrem nich potom vianočné svetre často zdobia jelene, ľadové medvede a tučniaky. Medzi ďalšie symboly blížiacich sa sviatkov, ktoré sa usadili na dámskych aj pánskych svetroch, patria snehové vločky, snehuliaci, zasnežená krajina či zjazdovka, perníček, škriatkovia… Vianočné fantázie skrátka neberú konca!

Nórske vzory

Keď je reč o zimnej klasike, nemôžeme nespomenúť nórske vzory. Tento každoročne sa opakujúci trend spája tradičné vianočné farby, ako sú biela, červená, zelená a tmavo modrá a obľúbené hviezdy s vločkami, stromčekami a rôzne sa točiacimi sa čiarami. So svetrom s nórskym vzorom v zime šliapnuť vedľa nemôžete, nezabudnite si tento trend do sýtosti užiť!

Kam pre vianočné svetre zájsť?

Túžite po svetri s veselými vianočnými motívmi a nemôžete ten správny nikde nájsť? Možno ste zabudli navštíviť obchod F & F, ktorého ponuka zimných svetrov je obdivuhodná! Na svoje si tu prídu muži, ženy aj deti a vybrať si môžete medzi romantickými aj hravými a pestrými motívmi. Rovnako tak si vyberiete aj u značky H & M, ktorá dala svetrom so zimnými vzormi trochu elegantnejší nádych. Svetre s preháňajúcimi sa sobmi na vás čakajú aj v butikoch Reserved. Nórske vzory sa však nevyhli takmer žiadnej zo zimných kolekcií obľúbených značiek a zohnať tak štýlový vianočný sveter pre tohtoročnú sezónu snáď nebude problém.

Zdroje: www.ffmoda.com , www.reserved.comwww.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.