Pripravte sa na zimu / Čiapky a rukavice štýlovo

Pripravte sa na zimu / Čiapky a rukavice štýlovo

19. decembra 2013, doplnky, čiapky, rukavice, baretka, zimné doplnky, kožené rukavice, čiapky so zvieratami

Sponzorovanej odkazy:

Zima sa nám už ukázala v plnej sile a čiapky a rukavice tak minimálne v chladných večeroch a ránach prídu vhod. A aj keď to nie je vždy úplne ľahké, všetci sa snažíme aj týchto mrazivých dňoch vyzerať stále štýlovo a trendy. Ponuka zimných doplnkov je však teraz tak široká, že aj keď nie ste práve „čiapkový“ typ, určite nájdete nejakú, ktorá vám pristane a nedovolí vašim ušiam mrznúť! Poďme sa na bohatú ponuku čiapok a rukavíc pozrieť.

Hit zimy: zvieracie čiapky

Určite ste ich tento rok nemohli prehliadnuť. S čiapkami, pripomínajúcimi hlavu líšky, pandy, medveďov, sovy či mnohých ďalších zvierat sa doslova roztrhlo vrece. A aj keď sa jedná o trochu bláznivý doplnok, veľmi sa tento trend ujal a v uliciach môžete tieto zábavné a veselé čiapky vidieť čím ďalej častejšie.

Stále in baretka!

Pretože elegancia nikdy nevyjde z módy, baretky tiež najskôr nikdy neprestanú byť trendy. Či už zvolíte tie pletené, alebo akýkoľvek iný materiál, najskôr žiadne iné čiapky nedoplnia kabát lepšie a elegantnejšie. Nezabudnite, že baretky môžu byť všelijako zdobené – mašličkami, kamienkami, alebo napríklad vzorom kože snežného leoparda.

Obľúbené čiapky

Aj klasické a obľúbené čiapky s brmbolcom oslavujú tento rok na módnom poli úspechy! Na výber je nespočetné množstvo farieb aj vzorov – staviť môžete na klasiku v podobe nórskych vzorov, alebo skúste trendy čiapky s nápismi. Hitom sú aj čiapky s brmbolcom z kožúška.

Zimná nevyhnutnosť: rukavice

Bez poriadnych rukavíc naše ruky v zime trpia, a tak si určite dávku tepla, pohodlia i štýlu zaslúžia. Ako vyzerajú rukavice pre zimu 2013? Pomyselný návrat stretol rukavice kožené. U nich rozhodne nemusíte voliť len čiernu farbu, naopak sa nosia pestré a výrazné tóny. Aj ich sa dotkol grunge trend a k zohnaniu sú aj rukavice s cvokmi. Pre naozaj chladné dni sú tu hrejivé palčiaky – taktiež v mnohých variantách, napríklad so zaujímavými aplikáciami v podobe kvetov a podobne. Trendy sú aj rukavice bez prstov, skúste napríklad veselé pruhované.

Zdroje: www.reserved.com , www.hm.com , www.tallyweijl.com , iStockphoto / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii doplnky.