Večierky na dosah ruky s kolekciou H & M holiday

Večierky na dosah ruky s kolekciou H & M holiday

4. decembra 2013, párty šaty, oblečenie na párty, vianočné oblečenie, sviatočné oblečenie, spoločenské šaty, obleky, ako sa obliecť, H & M, H & M Holiday, biznis móda

Sponzorovanej odkazy:

V dobe, kedy sa do butikov pomaly začínajú vkrádať predvianočné zľavy a vianočné dekorácie, vstupuje do predaja reťazcov H & M špeciálna Holiday kolekcia. Kolekcia, ktorá je osviežujúcim prúdom vo veľkej rieke ponuky tejto atraktívnej značky. Párty oblečenie, „dinner jacket,“ kožené legíny a pletené pánske svetre. Čas večierkov môže byť požehnaný, naše skrine rozhodne nezostanú prázdne. Štedrý deň je tu presne za 20 dní, tak neotáľajme!

Nová kampaň H & M Holiday collection dýcha omamným časom vianočných sviatkov. Z každej fotografie sála dobrá nálada doplnená o štýlové modely. Holiday kolekcia neobsahuje iba kúsky vhodné na večierky a slávnostné udalosti. Súčasťou sú ležérne a komfortné modely, ktoré možno využiť pre bežné nosenie.

Avšak aj tak je táto kolekcia predovšetkým spoločenská a zamilujú si ju iste tí, ktorí nosia elegantné oblečenie každý deň. Na predajných pultoch sa stretnete s oblečením a doplnkami vhodnými vo svete biznis módy i s odvážnejšími modelmi pre príležitostné vianočné párty.

Holiday kolekcia H & M podlieha módnym trendom. Saká majú v ramenách vypchávky a veľmi často sú dozdobené detailmi. Niekedy sa jedná iba o kombináciu viacerých materiálov, inokedy o výrazné prvky ako napríklad zipsy či retiazky. Blúzky sa pýšia jemnými a sexy materiálmi, a tak sa môžeme zahaliť do šifónu, čipky i saténu.

Značka uprednostňuje v kolekcii zaujímavé modely šiat, overalov a objavujú sa aj nohavice s trakmi. Čo hovoríte na tieto kožené?

Trend koženého oblečenia a oblečenie z koženky je tento rok jedným z trendov hlavných. V kolekcii Holiday preto nechýbajú ani koženkové legíny, ktoré naozaj patria medzi must-have sezóny. Ani na večierok sa k nim nemusíte báť obliecť ľahký svetrík. Vznikne výrazný kontrast – a tie majú tento rok pre. Ale možno sú už na vás predsa len okukané. V tom prípade môžete zvoliť legíny s trblietkami.

Čo je poodhalené, to je sexy. H & M Holiday kolekcia prichystala najmä rôzne šaty a topy so sieťovinou. Zrejme bez teplého kabáta alebo svetra moc nezahrejú, ale vzbudia zaslúženú pozornosť.

Páni túto jeseň a zimu nesmú nechať ladom „dinner jacket.“ Saká s osobitým kúzlom správneho gentlemana.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.