Nová kolekcia značky Pandora nesie názov Essence

Nová kolekcia značky Pandora nesie názov Essence

18. decembra 2013, Essence, šterlingové striebro, november 2013, Pandora, šperky, dámske šperky, náramky, prívesky, striebro

Sponzorovanej odkazy:

Ojedinelé šperky značky Pandora nám sú známe predovšetkým tým, že vďaka nim môžeme rozprávať svoj vlastný príbeh. Vďaka nim máme možnosť si uchovať svoje spomienky navždy. Stále ich nosiť pri sebe, pripomínať si ich a dávať ich na obdiv aj ostatným v našom okolí.

Teraz však značka prichádza s úplne novým konceptom a úplne novou kolekciou, ktorú budeme mať možnosť nájsť vo vybraných obchodoch už od novembra 2013. Vďaka tejto kolekcii už nebudete rozprávať príbehy, ale vyjadríte nimi svoje vnútorné hodnoty, ukážete všetkým, akí v skutočnosti ste.

Nová kolekcia vyjadruje emócie a je inšpiráciou k objaveniu vášho ja, ktoré mnohí z nás ešte stále márne hľadáme. To všetko len vďaka úzkemu náramku zo sterlingového striebra, na ktorý možno navliecť 24 rôznych príveskov, z ktorých každý zdôrazňuje iné vnútorné hodnoty, nádeje, či dá sa povedať životné túžby.

Prehľad šperkov PANDORA kolekcia ESSENCE 2013

Ako som už uviedla vyššie, kolekcia Essence od Pandory bude chcieť vyjadriť vaše emócie a je inšpiráciou k objaveniu vášho ja. K tomuto všetkému by ste mali dospieť vďaka symbolickým príveskom.

NOVÝ A INOVATÍVNY KONCEPT

Úzky náramok a ručne vyrábané prívesky sú nám známe a Pandora sa nimi stáva jedinečnou. Prívesky z kolekcie Essence nielenže ľahko vkĺznu na náramok, ale vďaka inovatívnemu patentovanému dizajnu, ktoré tvoria silikónové jadro vo vnútri každého náramku, aj pevne držia na svojom mieste. Nemusíte mať teda strach, že by mali prívesky tendenciu skĺzavať všetky k sebe.

Predstavíme si jednotlivé emócie, nádeje, túžby, symboly, cnosti… Hovorte si im, ako len chcete.

Vášeň (Passion) Ktorá iná z farieb by mohla symbolizovať vášeň ako červená. K tomuto sa hodia len v tomto prípade umelo vyrobený červený rubín – nádherný, výrazný a ohnivý, ktorý môžete zakúpiť ho za cenu 38 eur.

Sloboda (Freedom) Prívesok slobody spodobňuje filigránový krajkový vzor, ktorý je vylepšený oxidáciou. Nielenže symbolizuje slobodu, ale môže byť aj znakom nekonečného množstva ciest, po ktorých sa môže každý z nás v živote vydať. Tento prívesok je o 4 eurá lacnejší ako predošlý, jeho cena je teda 34 eur.

Nádeje (Hope) Biely a čistý, taký je prívesok nádeje vyrobený z mliečneho kremeňa, o ktorom sa hovorí, že vzbudzuje nádej a umožňuje jeho nositeľovi vidieť svet nevinnými očami dieťaťa. Je v tom čosi mýtického že? Každý, kto verí, nech vyskúša za cenu 38 eur.

Šťastie (Happiness) To, po čom väčšina z nás túži, a čo zahŕňa snáď všetko, čo by sa každému mohlo páčiť, to je šťastie. Prívesok definujú trblietavé kamene zasadené do tvaru krásnej harmonickej vlny v čomsi dúhovo bielom. Za cenu 57 eur.

Sebavedomie (Confidence) Sebavedomie je to, čo by každému z nás v mnohých prípadoch pomohlo, ale bohužiaľ nám to chýba. V 122 žiarivých kameňoch, ktoré sú každý ručne zasadený v linkách zo sterlingového striebra by sme mohli nájsť aspoň malý kúsok toho sebavedomia. Keďže prívesok by mal podľa Pandory oslavovať ženskú silu a sebaistotu, a to za cenu 65 eur.

Viera (Faith) Kameň, ktorý je tradične spojovaný s vierou, je ametyst. Má kráľovsky fialovú farbu a vďaka svojmu nápadne lesklému povrchu, sa skvele vyníma ako šperk na ženskom tele. Jeho hodnota je 38 eur.

Zdravie (Health) Samotné šterlingové striebro, ktoré je inšpirované organickými tvarmi obohatené a prirodzený lesk by malo vyjadrovať hlboký pocit zdravia. Dúfajme, že nielen vyjadrovať, ale tiež prinášať, pretože zdravie je u väčšiny ľudí prvým na rebríčku hodnôt. Preto ho možno Pandora ohodnocuje symbolicky za cenu 29 eur.

Kľud (Peace) Skončíme pozitívne. Ďalší z farebných príveskov je prívesok symbolizujúci pokoj. Bohatá ultramarínová farba lapis lazuli by mala byť spodobnením oblohy s podporou vyrovnanosti a vnútorného pokoja. Na brúsenom povrchu sa odráža romantika nočného neba s rozžiareným hviezdami. Každé ženské srdce podľahne, a to aj za cenu 48 eur.

Toto nie je všetko! Značka Pandora ponúka mnohé ďalšie …

Nový inovatívny koncept náramku a prívesku:

Zdroje: www.pandora.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.