Teplúčko pre vaše nôžky! - Zimné topánky Deichmann 2013

Teplúčko pre vaše nôžky! - Zimné topánky Deichmann 2013

4. decembra 2013, dámske topánky na zimu, čižmy 2013, zimné topánky 2013, zimné topánky lacné, lodičky, plesová sezóna, party sezóna, zimné topánky, topánky na podpätku, členková obuv, cvoky, Deichmann, čižmy, nízke čižmy

Sponzorovanej odkazy:

Každá zo žien, dokonca aj väčšina mužov, pozná nemeckého výrobcu obuvi – značku Deichmann. Je to vďaka tomu, že u nás sa táto značka teší veľkej obľube a dostupnosti. Obchody nájdete v každom z väčších miest a ceny sú pre všetky z nás priaznivé, a to nehovorím o posezónnych akciách, kedy topánky padnú napríklad aj na menej ako 50% ceny. Teraz však bude reč o zimných topánkach Deichmann pre tento rok 2013.

Prvou epizódou zimných topánokDeichmann sú bezpochyby čižmy. Najobľúbenejšia dámska obuv v zime. Obuv, ktorú obúvame najčastejšie a tiež sa po nej najviac zháňame, pretože čižmy mimo to, že vyzerajú na nohe dobre, tak ju tiež oveľa viac zahrejú, než akékoľvek iné zimné topánky, ešte viac potom, keď sú doplnené o vnútorný kožúšok. Deichmann si pre zimu 2013 pripravil sériu dámskych čižiem, ktoré sa väčšinou pohybujú na nízkom alebo žiadnom podpätku, za to s vysokou podrážkou. To všetky oceníme, pretože „korčuľovanie“ na poľadovici na vysokých podpätkoch určite nie je príjemné. Do zimy sú potrebné poriadne „traktorové“ podrážky, aby sme mali v našich nohách oporu. Avšak neznamená to, že by čižmy boli menej sexy či elegantné. Deichmann mnohé kúsky z nich vylepšil páskami a ďalšími skrášľujúcimi doplnkami.

Po klasických čižmičkách prichádzajú na rad akési čižmy nízke. Nezahrejú až tak, ale sú flexibilnejšie. Tak napríklad ich je možné obuť ku každým druhom nohavíc. Každá z nás má totiž skúsenosti s tým, že niektoré nohavice do klasických čižiem nenapcháte a pod ne sa zase nenarvú čižmy, teda ich potom väčšinou vyškrtneme zo šatníka. Nízke čižmy sa prispôsobia. Rovnako tak ako čižmy Deichmann sú doplnené o pásky, ale aj o módne cvoky a cvočky. Vo veľkom množstve farebných variánt.

Potom tiež nami obľúbené členkové topánky nesmiem opomenúť. Tu sa konečne dočkáme podpätkov! Bez podpätkov by to jednoducho nešlo. Veľmi sa mi páčia modely členkových topánok značky Deichmann. Topánky sú originálne a neprehliadnuteľné. Nájdete tu ako elegantné podoby, tak aj ležérne a tak trochu športové kúsky. Proste a jednoducho páry ku každému outfitu.

Lodičky! Možno si hovoríte, že nie sú až tak úplne typickou zimnou obuvou, ktorá by nás mala v mraze zahriať. Neviem ako vy, ale ja lodičky v zime využijem zo všetkých ročných sezón najviac, pretože zima je obdobím plesovej sezóny! Neodpustila by som si, keby som tu o nich niečo málo nenapísala. Lodičky Deichmann hrajú mnohými farbami a veľká časť modelov je doplnená, rovnako ako nízke čižmy, o cvoky a cvočky. Vyskytujú sa tu ale aj klasické lodičky bez príkras.

Zdroje: www.deichmann.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.