Kolekcia Originals blue a Originals by Jeremy Scott pre jeseň a zimu 2013

Kolekcia Originals blue a Originals by Jeremy Scott pre jeseň a zimu 2013

5. decembra 2013, maskáčovina, army štýl, zvieracie vzory, jeseň / zima 2013, adidas, adidas Originals, Originals blue, Jeremy Scott, tenisky

Sponzorovanej odkazy:

Originals blue

Prémiová a unikátna kolekcia značky adidas Originals blue spája dokonale lifestylový štýl značky a tiež estetickú stránku nespútanosti pouličnej módy. Spojením športovej stránky a lifestylu vznikla pre tento rok kolekcia jeseň / zima 2013, ktorá sa špeciálne zameriava na tenisky a viacúčelové oblečenie. Najväčším zdrojom inšpirácie pre túto kolekciu je terajší život na ulici, a preto sa v týchto kúskoch nikdy nestratíte v žiadnej zo svetových metropol.

V kolekcii Originals blue sa spolu dávajú dohromady potlače a farby. Spájajú sa potlače, rockové i hip-hopové prvky, maskáčovina a zvieracie vzory. Dva z posledných tém sa túto sezónu preniesli na vrchol módnych trendov. Najvýznamnejším motívom je tu gepardí vzor. Gepard, ako najrýchlejšie zviera na svete, symbolizuje športového ducha značky.

Ako som už písala vyššie, reč tu bude hlave o army štýle. Maskáčovina sa tu využíva na bundy a topánky, a to v klasickej zeleno- čierno- hnedej farbe. Táto dokonalá kamufláž v priaznivom prostredí schová každého. Vzbudzuje rešpekt, a to nielen v lesoch, ale aj v uliciach mesta.

Obuv adidas Originals blue charakterizujú jednak moderné tvary, ale tiež klasické prvky. Ide zase o akési spojenie. Známe dámske členkové tenisky Rivalry s klinovým podpätkom a ľahučké topánky Tech Super 2.0, ktoré nadväzujú na basketbalové a bežecké modely z dielne adidas. Novo objaveným prototypom sú potom tenisky Marathon PT.

Kolekcia je navrhnutá pre všetkých tých, ktorí si naplno užívajú hektického 21. storočia. Samozrejmosťou sú tu prekrývané švy, kovové zipsy a použitie rýchloschnúcich materiálov a materiálov odpudzujúcich vodu.

Originals by Jeremy Scott

Adidas Originals má ešte jednu z odnoží a tou je kolekcia navrhovaná nekompromisným, nevšedným a hlavne výstredným módnym návrhárom Jeremim Scottom, ktorý má jedinečný pohľad na módu, ktorý čerpá z populárnej kultúry. Pre značku adidas Originals navrhuje už od roku 2003 a za desať rokov je tu znovu s kolekciou na jeseň a zimu 2013. Jeho kolekcie sa každý rok zhodujú v neočakávaných tvaroch, žiarivých potlačiach a výrazných farbách.

Táto kolekcia nielenže nadväzuje na tradíciu, ale aj k nej pripája nové nápady. Jedným takým nápadom je maskáčovina v neónovom prevedení, a to ako na dámskom aj pánskom modeli oblečenia a topánok.

Na scénu sa opäť vracia aj potlač s motívom bankoviek, ktorý sa objavil na prvej kolekcii adidas navrhovanej Jeremy Scottom.

Je potrebné podotknúť, že väčšina dámskych modelov oblečenia a značiek má svojich bratov v pánskom prevedení a naopak. Možná výzva pre páry či súrodencov.

Ojedinelé sú tenisky navrhované Jeremim Scottom. Tak napríklad ikonické okrídlené topánky JS Wings 2.0. Ostatné tenisky v tejto kolekcii zdobia kovovo lesklé textílie, napríklad na modeloch JS Zebra a JS Bear, alebo krídla na dámskych teniskách s klinovým podpätkom.

Zdroje: www.adidas.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.