Móda je tu aj pre deti! - Mango kids Vianoce 2013

Móda je tu aj pre deti! - Mango kids Vianoce 2013

13. decembra 2013, párty kolekcia, Mango, zima 2013, Vianoce 2013, Mango kids, detské oblečenie, traky, čierno-biela, detské bundy, detské svetre

Sponzorovanej odkazy:

Nikdy, a to ani v oblasti módy by sa nemalo zabúdať na naše najdrahšie a zo všetkých najroztomilejšie deti. Dokonca aj oni vedia módu využívať s eleganciou, a to je reč predovšetkým o mladých slečnách, parádnice. Inak v podstate, oblečenie nie je tým najobľúbenejším darčekom pod stromčekom pre našich najmenších. Jedná sa však o potrebnú vec a oni musia nejaké tie kúsky od Ježiška prežiť, aj keď tomu vôbec nerozumejú, pretože to si na zoznam rozhodne nenapísali či nenakreslili.

V prvom rade je to párty kolekcia, ktorú si Mango pre deti prichystalo. Samozrejme sa nemá na mysli party oblečenie v podobe sexi čiernych minišatôčiek a podobne, ale slušivého spoločenského oblečenia, a to ako pre dievčatá, tak pre chlapcov.

U dievčatiek samozrejme bodujú šaty a sukienky v dievčenskej ružovej farbe. Nezabúda sa ale ani na zimné trendy v podobe čierno-bielej kombinácie či rošťáckych cvočkov na topánkach. Všetky slečny módne oblečenie ocenia, pretože, bez toho či si to chceme pripustiť, ony trendom rozumejú a spoznajú, čo im pristane a čo nie, v čom v triede zapôsobia, a čo im budú ostatné spolužiačky závidieť. Mnoho kúskov sa bude aj krásne vynímať pri sviatočnej štedrovečernej večeri. Čo napríklad hovoríte na elegantné šaty v tmavo modrej farbe, ktorá pripomína nočnú oblohu?

U chalanov je to iné. Tí na módu, odvážim sa povedať tak do svojich osemnástich, moc nedajú a všetko je im „fuk“. To sa však nedá povedať o ich mamičkách, ktoré svojich chlapčekov zbožňujú a chcú, aby vyzerali rozkošne. Mango má pripravené vo svojej detskej kolekcii, párty kolekciu, pre chlapcov nažehlené košele a dokonca aj elegantné „lakovky“. Na svoje si prídu aj saká a veľmi častým doplnkom sú tu traky.

Pretože väčšina mamičiek, tiet, babičiek a všemožných ženských príbuzných hľadí v smere obliekaní detí predovšetkým na praktickú stránku, tak Mango kids pripravilo aj klasickú zimnú kolekciu 2013. Pre to, aby deťom nebola zima a neboli choré, sú tu teplé zimné bundy, svetre, čiapky, šály, nohavice a topánky. Skvelý darček pre deti, ktorý sa nestratí alebo nerozbije tak ako hračky.

Zdroje: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.