Pripravte sa na zimu so značkou Bershka!

Pripravte sa na zimu so značkou Bershka!

3. decembra 2013, parker, Bershka, pripravte sa na zimu, Get ready for winter, dámske zimné bundy, pánske zimné bundy, kožené bundy, páperové bundy, semišové bundy, cardigany, baseballové bundy, trendy, zima 2013

Sponzorovanej odkazy:

Zimné pochmúrne počasie udrelo plnou silou. Už je to bohužiaľ tu. Ranné a nočné mrazíky, vstávanie za tmy a zlá nálada. Rovnako tak ako mnoho ostatných módnych značiek, tak aj Bershka je na túto sezónu pripravená. Akcia nesie názov Get Ready For Winter. Stručné, jasné, výstižné. Pripravte sa na zimu, a to so značkou Bershka!

Táto kolekcia ponúkne, a to ako dámam, tak pánom, neuveriteľné množstvo zimných búnd, parka búnd, kabátov, kabátikov, viest a mnohého ďalšieho. Proste niečo na zahriatie. Ľahkou mikinkou a už pomaly ani huňatým svetrom sa toto počasie vyriešiť nedá. Tak, tak. Bude treba siahnuť po niečom teplejšom. Avšak nie všetky kúsky búnd BershkaGet Ready For Winter sú vyložene teplé, ale každý z nás má iný prah bolesti a inak znáša zimu. Poznám aj také prípady ľudí, ktorí chodia celý rok v sandáloch a kraťasoch. A to ozaj neklamem!

Jedným z ľahších spôsobov, ktorý Bershka zvolila sú hrejivé cardigany a svetre, ktoré sa tvária ako teplá bunda. Vo väčšine prípadov sú to modely určené mužom, ktorí, neviem prečo, tú zimu prežívajú nejako lepšie ako ženy. My radšej poriadne huňaté a páperové bundy.

Aj na nás ženy Bershka myslí a teplé bundy má pre nás pripravené. A to ako kratšie, tak aj dlhšie. Každá z nás siahne po inom strihu, ale ja určite volím dlhší typ. Zima je zákerná a veľmi často ženy trápia zdravotné problémy. Dlhšie bundy, ktoré zakrývajú problematickú partiu obličiek, by nás toho mohli ušetriť.

K dostaniu tu budú ale aj trendy a in baseball bundy. Dámske aj pánske. Nenesú na sebe typické znaky bejzbalových búnd, ale aj napriek tomu spoznáme, o čo tu kráča. U týchto búnd obľúbená farba sivá, čierna a biela. Väčšinou farebne odlíšené rukávmi a prepínaním v strede na gombíky.

Ešte sme si nepovedali, ako je to všeobecne s farbami a materiálom zimných búndGet Ready For Winter. Pestré a radosti budiace farby tu nečakajte. Farba oblečenia sa riadi sezónou a zima nás práve neobdaruje rozkvitnutými lúkami a zelenajúcou sa trávou a stromami. Bundy hrajú skôr konzervatívnymi farbami, na ktoré sme zvyknutí, ako sú béžová, hnedá, biela, čierna a sivá. Nič viac, nič menej. Výber materiálov je značný. Hovorili sme už o klasických páperových bundách, pletených Cardiganoch, látkových baseballkách, ale na sklade má Bershka tiež drsné kožené bundy a módne semišové, ktoré zaujímajú predné priečky módnych hitparád.

Zdroje: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.