Dámske zimné bundy Bershka, H & M, Orsay a Tally Weijl

Dámske zimné bundy Bershka, H & M, Orsay a Tally Weijl

22. novembra 2013, zima 2013, dámske bundy, zimné bundy, páperové bundy, military, denim, tribal, zvieracie vzory, parker, dámske kabáty, H & M, Tally Weijl, Orsay, Bershka

Sponzorovanej odkazy:

Oficiálne prvý zimný deň ešte nebol a ešte dlhšie ako mesiac si naň počkáme, ale to neznamená, že zimné počasie neudrie skôr. Podľa meteorológov už je s krásnou slnečnou jeseňou koniec a čo nevidieť nastanú mrazy. Sneh, poľadovica, para od pusy a omrzliny na nohách. Toto obdobie nie je práve mojím najobľúbenejším. Čo nás na tom môže uchlácholiť sú dámske zimné bundy, ktoré dokonale zahrejú a budú vládnuť nášmu zimnému outfitu. Všade je veľa štýlov a každá zo značiek ponúka niečo iné. Nevieme, do akej výkladnej skrine sa pozrieť skôr a či sa skôr oplatí kúpiť bundu, ktorá je lacnejšia či tú drahšiu, ktorá je štýlovejšia. Aby bol váš výber o niečo ľahší, poďme sa spoločne pozrieť, čo si pre nás značky pripravili.

Bershka

Začneme podľa abecedy, a to mladistvou značkou Bershka. Táto módna značka má veľký výber dámskych zimných búnd pre tento rok 2013, to mi verte. Veľké množstvo strihov, farieb a materiálov. Prídu si na svoje všetky tie, ktoré majú rady pérové zimné bundy, v ktorých je snáď zo všetkých najteplejšie. Potom tiež milovníčky dlhších bundičiek takzvaných parka búnd. Mnoho modelov dámskych zimných búnd Bershka sa nesie vo farbách odtieňov hnedej, béžovej či khaki. Neviem, či je v tom skrytý hlbší význam, ale farby pôsobia dokonale. Zabúdať by sa nemalo ani na bundy kožené, pretože koža je v tejto sezóne materiálom číslo jeden. Na bundách je použitá celkovo všade či len na častiach ako sú napríklad len rukávy.

H & M

Ďalšia v poradí je značka H & M, ktorú netreba dôkladnejšie predstavovať. Na sklade má popri klasických aj veľmi netradičné kúsky dámskych zimných kabátov, a to kratších aj dlhších. Tak napríklad v kabátiku so zvieracími vzormi nám môže modelka pripomínať Cruellu de Vil z obľúbených 101 dalmatíncov. Potom je potreba zdôrazniť, že sú stále v kurze zimné bundy s kapucňou olemovanou kožušinou, ale aj všeobecne dámske zimné bundy, ktoré sú kožušinou pokryté celé.

Orsay

Aj keď si možno myslíte, že takto známa a dostupná značka nemôže ničím prekvapiť, pletiete sa. Dokonca aj mňa tohtoročná zimná kolekcia dámskych búnd Orsay nadchla, a to predovšetkým vďaka dlhším aj kratším pérovým bundám, ktoré sú mojimi favoritkami. Vo farbách čiernej, béžovej aj sivej. S trendy roláčikom, na zapínanie v strede či z boku, doplnené opaskom. Mňamka! Tiež klasické dlhšie látkové bundičky má Orsay v ponuke. V kurze bude military štýl so zapínaním kabátika v dvoch radoch, ale aj trendy zapínanie na boku.

Tally Weijl

Nakoniec to trochu okoreníme. Značka Tally Weijl sa do toho vrhla po hlave. Na prvý pohľad ide na dámskych zimných bundách spoznať, odkiaľ pochádzajú. Bláznivé a farebné vzory. Tally Weijl berie na vedomie, že frčia zvieracie vzory, a preto aj tie zahrnula do svojej ponuky. Strádať nebudú ani miliatary a tribal vzory. Koho by napadlo, že sa dajú spojiť s dámskymi zimnými bundami? V poslednom rade potom má značka Tally Weijl pre všetky milovníčky denim a leather materiálu dobrú správu. O rifľovine a koži sa vie, že nedokážu v krutej zime tak zahriať, ako by sme si priali, a preto tu máme kúsky opatrené hrejivou kožušinkou zvnútra! To je radosti!

Zdroje: www.bershka.com www.hm.com www.tally-weijl.com www.orsay.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.