Vkročte do zimy štýlovo! / Čižmy zima 2013

Vkročte do zimy štýlovo! / Čižmy zima 2013

1. decembra 2013, čižmy, obuv, topánky, zimné topánky, zimné čižmy, čižmy na podpätku, čižmy na kline, čižmy bez podpätku, CCC, Baťa, Humanic

Sponzorovanej odkazy:

Vybrať do tuhej zimy tie pravé čižmy je pre väčšinu z nás tvrdý oriešok. Na tento druh obuvi sú totiž kladené naozaj veľké nároky. Musia udržať naše nohy po celý pobyt vonku v suchu a teple a navyše by mali reprezentovať nové trendy a náš štýl. Našťastie je ponuka zimných čižiem v obchodoch široká a rozmanitá, a každá z nás tak má šancu vybrať si presne tie podľa svojho vkusu. Pre prehľad vám prinášame ponuku troch obľúbených obuvníckych značiek, kde zaručene štýlové a pohodlné čižmy zoženiete a ešte vám zostane dosť peňazí na vianočné darčeky.

Humanic

Značka Humanic vo svojej zimnej kolekcii uprednostnila dva štýly čižiem – jazdecké a elegantné. Jazdecké čižmy sú veľkým tohtoročným trendom, preto sa niet čo čudovať, že im Humanic venoval tak veľkú pozornosť. Návrhári im dali konzervatívny vzhľad, ktorému ale nechýba nádych ženskosti. Jazdecké čižmy sú inšpirované uniformami, preto sa budú skvele hodiť k military kabátom. Druhú časť kolekcie tvoria elegantné, väčšinou čierne čižmy na vysokom podpätku, ktoré skvele vyniknú v kombinácii s minisukňami či šortkami.

CCC

Čižmy značky CCC sa môžu chváliť až neuveriteľnou rozmanitosťou. Či už túžite po topánkach na podpätku, bez neho či na kline, čiernych, hnedých alebo farebných čižmičkách, kožených či semišových, holých či s prackami, s kožušinkou alebo na šnurovanie, CCC ponúka všetko!

Baťa

Ak hľadáte čižmy originálne, nevšedné a podliehajúce najnovším trendom, skúste obchod značky Baťa. Aj tu sa stretneme s jazdeckými čižmami, ďalej s topánkami so strapcami, zvýraznenými špičkami, šnurovaním a kožušinkovým lemovaním. U Baťu vás tiež môžu zaujať nielen čierne, hnedé a šedé čižmy, ale aj osviežujúca vínová varianta. Veľmi zaujímavo a nevšedne potom vyzerajú čižmy v tmavo modrej farbe, ktorých spodnú a vrchnú časť tvorí hnedá koža.

Zdroj: www.bata.cz , www.ccc.eu , wwww.shoemanic.com, Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.