Na vlne trendov / Kolekcia Ann Christine zima 2013

Na vlne trendov / Kolekcia Ann Christine zima 2013

6. decembra 2013, Ann Christine, dámske oblečenie, oblečenie pre mladých, zima 2013, zimná kolekcia, bundy, parky, trendy 2013, legíny, svetre

Sponzorovanej odkazy:

Značka Ann Christine nám v novej kolekcii pre zimu 2013 ukázala, ako si osvojiť a nosiť horúce trendy tohtoročnej sezóny. Lookbook Ann Christine totiž prináša celý rad štýlových outfitov, v ktorých budete na jeseň aj v zime žiariť. Či už máte zálusk na obľúbenú parku s kožušinkou, kožené legíny alebo huňatý sveter, Ann Christine vaše nákupné túžby uspokojí a poradí vám, ako tieto trendy štýlovo nosiť.

Pokiaľ práve nefandíte kabátom, sú pre vás ako stvorené parky. Obliecť k nim môžete rifle, legíny ale i napríklad koženú sukňu. Ann Christine ponúka neobyčajnú variantu parky v khaki farbe s čiernymi rukávmi a kožúškom na kapucni aj vnútri parky. Zima by k vám teda v žiadnom prípade nemala preniknúť.

Okrem parky potom značka Ann Christine zaradila do novej kolekcie zima 2013 aj nesmrteľné prešívané bundy. Vybrať si môžete medzi bielou bundou a čiernou, u ktorej vás iste poteší kapucňa lemovaná hrejivým kožúškom. Ten potom lemuje aj hnedú koženú bundičku z ponuky Ann Christine.

Ak môžeme tento rok v zime hovoriť o nejakom must-have kúsku sezóny, potom sú to zrejme kožené legíny. Kožených kúskov je všeobecne v obchodoch touto dobou veľa, ale s koženými legínami akoby sa roztrhlo vrece. Značka Ann Christine ako zástupca najnovších trendov pochopiteľne nezostala pozadu. V novej kolekcii nájdeme čierne a sivé legíny s koženými časťami, ktorým skvele sedí dlhší top, sveter či cardigan.

Okrem kožených legín však u Ann Christine narazíte aj na legíny s geometrickými či barokovými vzormi, ktoré určite stoja za vyskúšanie!

Ak niečo v žiadnej zimnej kolekcii nesmie chýbať, sú to svetre, najobľúbenejší kúsok oblečenia do mrazov. Svetre v kolekcii Ann Christine Winter 2013 sa nesú na vlne najnovších módnych tendencií. Sú teda zdobené znakmi a obrázkami, ale rovnako tak tu nájdeme aj svetre a cardigany hladké a jednofarebné. Medzi top farbami je potom biela, šedá a čierna.

Zdroj: www.ann-christine.de

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.