Ako nosiť jazdecké čižmy?

Ako nosiť jazdecké čižmy?

7. decembra 2013, zimné čižmy, jesenné čižmy, nízke čižmy, čižmy bez podpätku, jazdecké čižmy, zima 2013, jeseň 2013, legíny, rifle, farebné pančuchy, čižmy

Sponzorovanej odkazy:

Niekomu sa možno môže zdať otázka v nadpise článku triviálna, ale nepodceňujte ju a zamyslite sa. Čižmy a tu konkrétne čižmy jazdecké sú síce v zimnej sezóne tradičnou dámskou obuvou, ale nalejme si čistého vína, ktorá zo žien ich dokáže správne skombinovať a vkusne zasadiť do svojho outfitu? Nikto sa nemusí vyhovárať na to, že vo svojej skrini nemá práve ten pravý módny kúsok, ktorý by sa k jazdeckým čižmám hodil, ale to je lož. Všetky vieme, že naša skriňa je plná na prasknutie, ale len my máme problém s tým, že nemáme nič na seba.

Jazdecké čižmy sú práve tou obuvou, ktorá sa dá kombinovať s úplne, na prvý pohľad, primitívnymi módnymi kúskami. Keď si zoberieme napríklad klasické rifle. Vždy a všade trendy. Každá z nás ich vlastní a nosí. Napríklad k nim sa jazdecké čižmy skvele hodia. Je jedno, či ide o úzke rúry alebo zvonáče. Nosiť sa dajú k obom typom, aj keď je fakt, že v úzkych rifliach lepšie vyniknú. Tak to by sme mali. Jazdecké čižmy a rifle. Pre začiatok dobré. Ďalej potom kombinujeme rifle s ostatným oblečením, ako sú tričká, mikiny /svetre, bundy. Jednoduchá záležitosť, k rifliam sa hodí v podstate všetko. K čižmám potom môžeme ladiť doplnky v podobe tašiek /kabeliek, šálov /šatiek, rukavíc, klobúkov /čiapok a šperkov.

O niečo lepšie než v rifliach vyniknú jazdecké čižmylegínach. Tie vždy priľnú k telu a do jazdeckých čižiem nebude drina sa dostávať. Do takého celku sa budú hodiť dlhšie vršky ako sú tuniky, maxi svetre, dlhšie cardigany, kabátiky či bundy Parky. S módnymi doplnkami je to rovnaké ako všade. Tu by sa dala veľmi dobre využiť kombinácia farieb. Čierne jazdecké čižmy s čiernym kabátikom, a to celé „rozbiť“ pestro-farebnými či vzorovanými legínkami.

Posledné, čo nám ešte zostáva, sú šaty a sukne. Aj keď sa nám do nich v chladnom počasí veľmi nechce, je to predsa len a len ženská záležitosť, ktorá podčiarkuje naše pohlavia a dáva nám väčšiu nadradenosť nad mužmi, ktorí si len tak do ulíc v šatách či sukniach nevyjdú. Jazdecké čižmy sa k tomuto typu oblečenia hodia. Sukne či šaty im dajú možnosť vyniknúť snáď úplne najviac. Pri zvolení telových siloniek alebo odlišne farebných pančúch budú priamo žiariť! Keďže sú v mnohých prípadoch vyššieho rázu, tak aj zahrejú vaše holé nôžky. Takže vziať si sukňu či šaty nebude takou pohromou či až utrpením.

Zdroje: www.polyvore.com www.net-a-porter.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.