Nakuknite do lookbooku značky Stradivarius pre november 2013!

Nakuknite do lookbooku značky Stradivarius pre november 2013!

21. novembra 2013, november 2013, lookbook, Stradivarius, plesová sezóna, baseballové bundy, dámske oblečenie, kvetinové vzory, geometrické vzory, jesenná móda, jeseň 2013, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Počítam s tým, že už ste zaregistrovali, že je tu november a s ním spojený aj lookbook známych módnych značiek pre tento mesiac. Pozrieme sa napríklad na to, čo vo svojom lookbooku November 2013 skrýva mladistvá značka Stradivarius, ktorá ponúka trendy oblečenie a doplnky. Rovnako tak tomu bude aj v mesiaci novembri. Značka, ktorá má vo svojom znaku roztomilý husľový kľúč, má na Slovensku zastúpenie bohužiaľ len vo dvoch obchodoch. Produkty značky sa však dajú nakúpiť aj na internetových e-shopoch a tiež v mnohých second handoch, kde však vo väčšine prípadov nenájdete najnovšie kúsky značky.

Mesačný lookbook značiek väčšinou slúži k tomu, aby ste sa mohli pokochať krásou módneho sveta a vidieť žeravé kúsky značky v ucelenom módnom outfite. U značky Stradivariusnovembrovom lookbooku zaznamenáme kvetinové vzory na mikinách, sukniach a tričkách. Pri prvom pohľade si možno budete myslieť, že skôr než o jesenný lookbook ide o lookbook jarný či letný. Tak to ale nie je. Kvetín si proste Stradivarius dopraje aj teraz. Možno preto, že sa za chvíľku všetka flóra skryje pod zimnú snehovú pokrývku a my by sme mali byť tými, ktorí ju ešte v podvedomí ľudí udržia.

Okrem tých kvetinových vzorov si vzala Stradivarius na paškál aj vzory geometrické. Pofrčia prúžky, štvorčeky a všemožné mnohouholníky, ktoré sa tu vyskytujú ako na svetroch, tak aj na sukniach, huňatých bundách a legínach.

Tešiť sa môžete tiež na stále sa vracajúci trend baseballových búnd a všetkého, čo sa baseballu týka ako napríklad tričká a mikiny s číslami a nápismi. Stradivarius kombinuje v tomto prípade dva trendy naraz, a to baseball trend a trend geometrických vzorov. Porušuje tradičnú stránku a môžeme povedať, že je tak trochu uličnícky. Nedrží sa pravidiel a to je to, čo nás baví.

A mám tu ešte jeden poznatok. November by nemohol byť bez elegancie. Začínajúca plesová sezóna. Tanečné, predĺžené a konečne venček či „ples“. Elegantné listové kabelky a mohutné výrazné šperky v zlatistej farbe spoločne s elegantnými topmi. Na spoločenské večierky aj na menej konzervatívne párty sa budú skvele hodiť.

Zdroje: www.stradivarius.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.