Jeseň nemusí byť šedivá! / Skúste farebné a originálne kabáty

Jeseň nemusí byť šedivá! / Skúste farebné a originálne kabáty

20. novembra 2013, kabáty, dámske kabáty, jesenné kabáty, zimné kabáty, dámske zimné kabáty, farebné kabáty, originálne kabáty, Desigual, Asos, Zara

Sponzorovanej odkazy:

Chcete sa na chvíľu odpútať od obyčajnosti? Dajte tento rok na jeseň zbohom čiernym a sivým kabátom, ktoré sú síce nestarnúce, ale je ich všade plno, preto stavte na neopozeranosť. Oblečte jesenné kabáty farebné a originálne! V jesenných uliciach v nich budete neprehliadnuteľné a možno vám aj pozdvihnú náladu!

Červená je tiež dobrá!

Jednou z farieb, ktorá na kabátoch pravdepodobne vedľa šedej a čiernej tiež nikdy nevyjde z módy, je červená. Elegantná, výrazná, divoká, taká je farba, ktorá pristane ako tmavovláskam, tak svetlým blondínkam. Perfektnú dvojicu tvorí červená predovšetkým s čiernou. Ku kabátu v tejto farbe teda môžete zvoliť čiernu kabelku aj topánky. Ak má váš kabát nádych do oranžova, nemusíte sa báť ani kombinácie s hnedou. Všetko záleží na konkrétnom odtieni vášho červeného kabáta.

Farby jesene

Dámske zimné kabáty nemusia byť len v aktuálnych trendy farbách, ale aj v tónoch klasických, ako horčicová, vínová, tmavo modrá alebo oranžová. Zo žhavých módnych farieb môžeme menovať sýto ružovú alebo petrolejovú. Nezabudnite, že tento rok je v kurze i kombinovanie výrazných farieb medzi sebou. Oranžová kabelka teda skvele doplní žltý kabát, k tmavomodrému môžete obuť vínové topánky.

Kocky a káry

Tento rok sa medzi trendmi objavujú aj zimné kabáty kockované, kárované, či sa vzorom kohútích stôp. Ponúka sa tu typická čierno-červeno-sivá kombinácia, ale šancu môžete samozrejme dať aj farbám iným.

Majster originálnych kabátov: Desigual

Ak zháňate naozaj originálny a veselý kabát, nasmerujte svoju cestu do obchodov značky Desigual. Táto obľúbená a neprehliadnuteľná španielska firma totiž vie, ako zaujať. Pestrý mix farieb, abstraktné vzory, divoké kvetinové potlače i zdanlivo nezlučiteľné kombinácie – to všetko tvorí kabáty značky Desigual a vďaka neskrotnej predstavivosti a odvahe návrhárov vznikajú tieto nevšedné kúsky.

Zdroje: www.desigual.com , www.zara.com , www.asos.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.