Dámska páperová bunda - jednoduchosť víťazí!

Dámska páperová bunda - jednoduchosť víťazí!

28. novembra 2013, páperová bunda, bundy zima 2013, dámska bunda, prešívaná bunda

Sponzorovanej odkazy:

Táto sezóna zdá sa byť sezónou kabátov. Predierame sa obliehaním „bikerov,“ zvažujeme tradičné trenčkoty a užívame si kabáty s koženými rukávmi. Aj tak ale zahliadneme na ramienkach nestarnúce pérové bundy, ktoré vždy radi prijímame do svojich skríň. Dámska páperová bunda štartuje svoj comeback – pri tom nesmieme chýbať!

Premýšľam, kam by som sa vydala pátrať po pekných páperových bundách v elegantnejšom štýle. Začínam u Zary, ale ako sa prehrýzť desiatkami štýlových (a naozaj krásnych) kabátov, začína mi dochádzať trpezlivosť. Záver číslo jedna teda znie – do Zary jednoznačne pre kabát.

Keď trendy klasiku, tak v Mangu. A naozaj. Široká ponuka dámskych páperových búnd, kam len oko dovidí. Typickým spájajúcim prvkom je jednoduchosť a stávka na prešívané pérové bundy. Strihy neprinášajú nič inovatívneho, klasické „húsenice“ víťazia.

Oživenie sa na pérové bundy dostáva v podobe kapucne s kožušinou, ozdobných pásikov alebo nápletov.

Lesklé pérové bundy patrili medzi horúce kúsky predošlých sezón. Zima 2013/2014 si s nimi ale príliš nezadá a v kolekciách sa objavujú skôr okrajovo. Odporúčam pozrieť si v obchode Mango túto čiernu krásku s veľkým úpletovým golierom. Užívajme si trendy kontrasty materiálov naplno.

Mango sa drží pri páperových bundách predovšetkým tlmených farieb, ale sem tam sa výraznejší kúsok tiež nájde. V kombinácii s tradičným zapínaním pre duffle coat vzniká originálna páperová bunda.

Kde je možné ešte zakúpiť pérovú bundu? Mnoho farebných variánt ponúka značka H & M, a to najmä v prevedení strihu siahajúcim k bokom.

Dizajnovo zaujímavé sú zase bundy od mladistvej značky New Yorker.

Športové pérové bundy

Ak zvažujete viac športovú variantu pérovej bundy, inšpirujte sa napríklad na www.queens.cz , kde sa nachádza pomerne pestrá ponuka.

K džínsovej móde skvele padnú lesklé Urban Classics bundy.

Funkčné bundy s jedinečnými detailmi nájdete zaiste u značiek Nike a Puma.

Zdroj: www.mango.com , www.newyorker.dewww.queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.