Kožená sukňa - ako ju nosiť?

Kožená sukňa - ako ju nosiť?

24. novembra 2013, koža, sukne, kožená sukňa, ako nosiť sukňu, Asos, trendy, jeseň 2013, jesenné sukne, zimné sukne

Sponzorovanej odkazy:

Preč sú doby, kedy bola koža výsadou motorkárov a punkerov. Koža, či už tá pravá, alebo častejšie umelá, je tohtoročným materiálom číslo jedna a ak chcete zostať aj tento rok na jeseň a v zime trendy, nejaký ten kožený kúsok by vo vašom šatníku určite nemal chýbať. Kožená bundička je síce už skoro klasikou, ale prečo neskúsiť niečo nové? Kožená sukňa bude do chladného počasia určite skvelou voľbou! A pretože sa tohto materiálu stále mnohé z nás trochu boja, poradíme vám, ako koženú sukňu nosiť do práce, na párty aj na rande!

Romanticky

Áno, aj keď sa to na prvý pohľad nemusí zdať, i s koženou sukňou dokážete vykúzliť vzhľad nežného dievčatka. Stačí do čiernej sukne zastrčiť ružové alebo biele tričko, či kvetinový top, doplniť ho o náhrdelník a náramky a obuť na nohy lodičky. Pridať môžete sačko alebo cardigan.

Elegantne

Kožená sukňa vám môže byť skvelým spoločníkom aj do práce či na významnejšie akcie. Miesto mini zvoľte midi dĺžku a oblečte k nej košeľu či upnutý top. Outfit dolaďte decentnými šperkami a elegantný look je na svete.

Hravo

Skvele vyzerajú aj kožené sukne do áčka. Perfektne si budú rozumieť s tričkom so zaujímavým nápisom, potlačou či obrázkom a výraznými farbami. Na nohy môžete obuť biker topánky, oxfordky, alebo inú variantu topánok bez podpätku.

Na párty

K mini a upnutej koženej sukni pridajte flitrovaný či trblietavý top, veľa prstienkov a náramkov a môžete vyraziť do klubu či baru. Na nohy natiahnite sexi vzorované či proste čierne silonky. Lodičky sú samozrejmosťou!

Farebne

Kožená sukňa rozhodne nemusí byť len čierna, hoci sa s touto variantou stretneme v obchodoch asi najčastejšie. Ale tento rok na jeseň sa farieb báť určite nemusíte! Skúste vínovú, horčicovú, červenú alebo kráľovsky modrú. K výraznej a neprehliadnuteľnej sukienke potom môžete zvoliť rovnako výrazný top, jednofarebný, alebo napríklad pruhovaný!

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.