Jeans trend: vysoké pásy sú v kurze!

Jeans trend: vysoké pásy sú v kurze!

29. novembra 2013, džínsy, rifle, dámske džínsy, džínsy podľa postavy, džínsy trendy, slim fit jeans, džínsy s vysokým pásom, jeany s vyšším sedom, bootcut jeans, boyfriend jeans

Sponzorovanej odkazy:

Módne trendy vytvárajú nádhernú špirálu, ktorá sa točí síce stále dokola, ale vytvára pri každom pootočení svoj nový tieň. Áno, je pravda, že módne trendy sa opakujú. A je tiež pravda, že sa opakujú v čoraz viac zaujímavých obmenách. Pripomeňme si vysoké pásy. Chvíľu milované a chvíľu nenávidené. Ako sú na tom so svojou popularitou tento rok?

Stále trendy boyfriend džínsy

Sú pohodlné, štýlové a sú stále trendy. Ležérny strih boyfriend džínsov, ktoré naozaj pripomínajú pánsky štýl, stále patrí na obchodné pulty. Chvíľu sa dávalo prednosť originálnemu poňatiu v podobe roztrhaných či rôzne sfarbených boyfriend džínsov. Teraz sú in výrazne zúžené nohavice a klasické pranie bez veľkých defektov. Menšie diery na nohaviciach sa však stále môžu objaviť.

Dámske džínsy boyfriend s úzkymi nohavicami predáva napríklad Lindex alebo Zara.

Na jeseň bootcut alebo classic?

Džínsy bootcut vyhovujú najmä ženám, ktoré trápia silnejšie nohy a necítia sa v klasickom užšom strihu. Ľahko rozšírené nohavice a stredne vysoký pás zaisťujú čoraz častejšie vyhľadávaný komfort. A tak trikrát sláva, módni návrhári ich neustále berú na milosť, a tak sa s nimi stretneme aj túto sezónu.

Milovníčky módnych trendov ale džínsy bootcut asi práve nepotešia. Asi ani klasické džínsy (ak nebudú potrhané alebo batikované) nebudú tým pravým. Čo tak návrat zvonových nohavíc s vyšším pásom? Páči? V ponuke ich má aj značka Mango. Klasické džínsy so stredne vysokým pásom – áno, onen zlatý stred vážne existuje – si získali pre obdobie jeseň / zima 2013 pomerne výsadnú pozíciu. Vo svojich kolekciách ich ponúka okrem iného aj Zara.

Originálne džínsy na zimu

Perlička na záver? Určite čakáte na nejaké z originálnych džínsov, ktoré sa pomaly objavujú v obchodoch. Je pravda, že nízke bokovky už asi zostanú v našich šatníkoch navždy (dúfam, sama by som sa ich ťažko vzdávala), ale predsa len ich tentoraz zatienia nohavice a džínsy so stredne vysokým či vysokým sedom.

Zachránia nás kreatívne duše módnych návrhárov svojimi nápadmi? Určite! Trend punkových prvkov, vintage pranie alebo trend roztrhaných džínsov ešte nevymizol. Pokiaľ sa teda zmierujete ťažko s trendom vyšších džínsov, vyberte si aspoň niektoré originálne. Vytvorte kontrast so šifónovou blúzkou, ležérne zastrčenou do oných vyšších nohavíc a určite im tak skoro prídete na chuť.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.