Dámska kolekcia pietro filipi jeseň /zima 2013

Dámska kolekcia pietro filipi jeseň /zima 2013

22. novembra 2013, pietro filipi, dámska kolekcia, dámske oblečenie, luxusné oblečenie, jeseň 2013, zima 2013, dámske kabáty

Sponzorovanej odkazy:

Značka pietro filipi patrí bezpochyby k pýcham českej módnej scény. Od svojho vzniku v roku 1993 ušla značka dlhú cestu a dnes si oblečenie pietro filipi môžeme zakúpiť vo viac než sedemdesiatich predajniach v ôsmich krajinách Európy. Už podľa názvu možno uhádnuť, že sa tu návrhári radi inšpirujú Talianskom a jeho vzťahom k móde. Možno práve pre svoju ľahkú eleganciu je táto značka tak obľúbená. Aj nová kolekcia na jeseň a zimu 2013 ponúka veľa kúskov, ktoré budete chcieť mať v skrini! Presvedčte sa sami …

Luxusná dámska kolekcia jeseň / zima 2013, ktorá nadchne aj náročnejšie ženy, oslňuje úžasným a originálnym štýlom 70. rokov Glam Rock. Nechýba zlaté zdobenie, kožené detaily, ale ani kožušinové goliere a lemovanie inšpirované duchom Anny Kareniny.

Farby

Tóny dámskej kolekcie pietro filipi jeseň / zima 2013 samozrejme korešpondujú s jeseňou a súčasnými trendmi. Preto je kolekcia ladená do šedých, hnedých a béžových odtieňov a dôležitú úlohu tu zohráva čierna. Príjemným osviežením sú potom kabáty, sukne, šaty či saká v lososovej či fuchsiovo ružovej.

Vzory

Hoci je v kolekcii pietro filipi jeseň / zima 2013 mnoho oblečenia jednofarebná, vzory tu vynikajú a priťahujú pozornosť. Je ich tu použité veľké množstvo a sú krásne rozmanité. Máme tu vzory abstraktné, geometrické, nechýbajú roztomilé bodky ani prúžky. Návrhári tiež nezabudli trend nosenia kvetinových potlačí aj v zime a dali tak šancu vzniknúť romantickým blúzkam a šatám. Hitom tohtoročnej jesene a zimy sú ďalej kocky, tie sa krásne vynímajú na nohaviciach a sukniach.

Doplnky

Z doplnkov je v kolekcii pietro filipi jeseň / zima 2013 kladený dôraz predovšetkým na kabelky a šatky, teda veci, bez ktorých väčšina z nás na jeseň z domu jednoducho nevychádza. K množstvu outfitov v kolekcii je tiež doplnený opasok, ktorý zvýrazní ženský pás a celkovo look osvieži.

Zdroj: www.pietrofilipi.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.