Exkluzívna kolekcia Mohito jeseň / zima 2013!

Exkluzívna kolekcia Mohito jeseň / zima 2013!

23. novembra 2013, Mohito, jeseň / zima 2013, grunge štýl, trendy oblečenie, značkové oblečenie, trendy jeseň, trendy zima, plesová sezóna, kožené nohavice, koža, čierna

Sponzorovanej odkazy:

Poľská značka Mohito je určená pre všetky mladé ženy a dievčatá, ktoré sa chcú cítiť sebavedome a hlavne žensky. Nechcú žiť rutinný život a svoj ​​štýl obliekania chcú neustále vylepšovať. Mohito sa zameriava na nevšedné módne kúsky, ktoré nikde inde nenájdete. Snaží sa vyhnúť konvenčnosti a ženám prináša svoje vlastné a originálne trendy. Tak ako v každej sezóne, tak aj teraz v kolekcii jeseň / zima 2013.

Celú kolekciu jeseň / zima 2013 spoločne so značkou Mohito nafotila známa poľská herečka Marta Żmuda Trzebiatowski, ktorá vo svojej krajine dosiahla mnohé ocenenia za svoj ​​um. Nielen že je nadaná, Marta je tiež veľmi krásna žena a značku Mohito tak dokáže reprezentovať na výbornú. Dlhé gaštanové vlasy a postavička ako lusk. Oblečenie z jesennej a zimnej kolekcie Mohito na nej dokonale vynikne.

Ak by som chcela zhrnúť celú tohtoročnú kolekciu, tak by som napísala, že sa pohybuje skôr v konzervatívnych farbách ako sú čierna, biela, sivá, zlatá, strieborná a niekedy aj trendy staroružová. Materiálom dominuje ako klasická bavlna, tak aj vlna, koža a syntetika. Mohli by sme povedať, že sa všetko oblečenie, topánky, doplnky a šperky vyvíjajú v grunge leč elegantnom štýle.

Veľké a veľké množstvo trendov si značka Mohito pripravila. Až vás budú oči prechádzať. Tak napríklad šaty, ktoré v kolekcii dominujú. Kombinácia kože s bavlnou či syntetikou. To je pekná paráda. Drsnému štýlu potom dopĺňajú strieborné cvoky, cvočky či zipsy. Uvidíme ako sa im bude dariť v tohtoročnej plesovej sezóne.

Spoločne šaty idú ruka v ruke s kabátikmi Mohito. Rovnako drsné a provokatívne. Rovnaký materiál a tématika. Nie nebojte sa. Mohito nie je značkou špecializujúcou sa na motorkárske oblečenie.

Ďalším trendom u značky Mohito, ale aj všeobecne v tohtoročnej plesovej sezóne, sú elegantné overaly. Trochu nevšedné, ale mám pre nich pochopenie. Príjemné na nosenie a aj keď to nie sú šaty či sukne, tak vyzerajú konzervatívne. Hlavne v kombinácii s topánkami na podpätku, ktorým mimochodom Mohito dodalo módny zlatý podpätok so špičkou, elegantným písmenkom a s nápadnými mohutnými šperkami v podobe náhrdelníkov, náušníc a náramkov.

Aby som nezabudla. Nohavice sa v kolekcii Mohito objavujú tiež. Zabudnite ale na klasické džínsy alebo farebné nohavice, ktoré podčiarkujú prostredie jesene. Budú to kožené a unisex nohavice v sexy dĺžke nad členky a s vysokým pásom. Spoločne s ostatnými druhmi oblečenia Mohito sa s nimi dajú vytvárať skvelé outfity.

Zdroje: www.mohito.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.