Coctail hour - formálne aj sexy

Coctail hour - formálne aj sexy

11. decembra 2013, HM Coctail hour, spoločenská kolekcia HM, nová kolekcia HM, dámske šaty, šaty HM, sako HM

Sponzorovanej odkazy:

Samotný názov predznamenáva štýl, v ktorom sa kolekcia Coctail hour nesie. Ženský, jednoduchý štýl kombinovaný s pánskymi prvkami. Nechýba tuxedo (večerný oblek), koktejlové šaty, rafinované blúzky a výrazné šperky. Celá kolekcia sa nesie predovšetkým vo farbe čiernej a sýto červenej. Inšpirujte sa! Coctail hour predznamenáva vianočné večierky a čas strávený v prítmí reštaurácií s priateľmi a rodinou.

Tuxedo – pánska elegancia v dámskom šatníku

Výraz tuxedo označuje v britskej angličtine večerný oblek vhodný pre špeciálne spoločenské udalosti. Značka H & M preniesla do svojej kolekcie jeho prvky a vytvorila jedinečné dámske večerné saká i celé kostýmy. Pokiaľ vás čaká dôležitá obchodná schôdzka, večierok alebo potrebujete do svojho pracovného prostredia niečo extra, určite si kolekciu Coctail hour dobre prezrite.

Dámske spoločenské nohavice sa držia strihu regular-fit, majú postranné vrecká i vrecká na zadnej strane. Doplníme ich iba o šifónovú blúzku, dobre padnúce sako a jednoduchý outfit z kolekcie Coctail hour je na svete.

Elegantné šaty a sukne v kolekcii Coctail hour

Jedny „malé čierne“ a puzdrová sukňa. Dalo by sa povedať, akýsi základ šatníka každej ženy či minimálne ženy, ktorá v pracovnom prostredí musí nosiť biznis módu. Ale ona večná klasika jednoduchých šiat a sukní sa nám zdá mnohokrát byť nudná. H & M vsádza vo svojej kolekcii na nepatrné detaily a jemné splývavé materiály. Šaty sú dobre strihané a pamätajú na rôzne typy dámskej postavy. Sukne sa vracajú k dĺžkam ľahko nad kolená alebo tesne pod kolená a blúzky preferujú voľnejšie strihy. Jednoznačne v kolekcii Coctail hour víťazia tri farby – čierna, červená a šedá.

Z detailov by som vyzdvihla použitie volánikov, drobných korálok a výšiviek.

V čom je kolekcia Coctail hour tak jedinečná? Dáva žene priestor cítiť sa sexy aj v bežnom pracovnom oblečení. Dáva šancu byť zmyselnou kráskou na večierku, ale aj veľmi formálne oblečenou manažérkou. Coctail hour ponúka spoločenskú módu pre variabilné využitie.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.