Pánske svetre prídu vhod!

Pánske svetre prídu vhod!

25. novembra 2013, svetre s rolákom, pánske svetre, jacquard, jackard, vzorované svetre, cardigan, jeseň / zima 2013, trendy svetre

Sponzorovanej odkazy:

Páni, ak sa cítite na našom webe málo cenení, tak v tomto článku sa vám budem venovať. Reč bude špeciálne o pánskych svetroch, ktoré sa budú do terajšieho jesenného a nadchádzajúceho zimného počasia určite hodiť. Teraz ešte nevieme, ako krutá zima nás čaká. S jeseňou to zatiaľ vyzerá obstojne, ale nevieme, čo príde po nej. Zimu je potrebné rešpektovať a určite ju nebrať na ľahkú váhu. Hrozí potom možné prechladnutie alebo dokonca horšie. A viete, že vy páni znášate choroby oveľa ťažšie. Bude potrebné sa vyzbrojiť. Najlepšie teplým pánskym svetrom. Pozrieme sa na možné typy, štýly, materiály, farby a vzory.

Vzorované

Prvou kategóriou pánskych svetrov, ktoré budú k noseniu v tohtoročnej mrazivej sezóne, sú vzorované svetre. Nebudú pre každého. Chápem, že niektorí muži ich nebudú schopní prehryznúť, ale pozrite sa na ne z iného uhla. Sú nevšedné, slušivé, dostupné, trendy, farebné a lákavé, ako pre pánov, tak pre ich dámske obdivovateľky. Na výber máte vždy medzi pánskymi vzorovanými svetrami cez hlavu alebo na zapínanie. Hovoríme tu o jacquard vzoroch. Vločky, trojuholníky, štvorčeky, bodky, vlnky, šípky… Skrátka a dobre, pravá zimná (vianočná) idylka.

S rolákom

Je fakt, že občas to trošku viac zafúka a zamrazí než obvykle. Niekedy ani sám teplý pánsky sveter nestačí. Tie s rolákom by ale mohli. Dokonale chránia pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi a váš krk chránia pred prechladnutím. Okrem toho sú tiež vkusné. Rolák a predovšetkým svetríky s roláčikom mužom nezvyčajne pristanú. Ženám sa páčia a chlapi v ňom vyzerajú nevinne a bezbranne, čo mnohým z nás imponuje.

Cardigany

Mnohým mužom lezú svetre cez hlavu na nervy a strpia ich naozaj len, keď musia (napríklad kvôli svojej partnerke). Pre všetkých z nich sú tu svetre na zapínanie čiže cardigany. Nelíšia sa farbou ani vzorovaním, ale strihom. Niektoré majú prepínanie na gombíky a niektoré sa zapínajú na zips, sú tu ale aj také, ktoré jednoducho držia šnúrkou, ktorú si obviažete okolo pása.

So zapínaním pri krku

Možno už ste tento trend spozorovali, možno nie. Ide o nevšedné zapínanie svetríka pri krku. Niekomu môže prísť ako banálna záležitosť zaoberať sa jedným gombíkom na svetri, ale verte, že je v tom oveľa viac. Púhy jeden gombík zmení klasický pánsky sveter na nevšedný. Rozhodne zaujme a upúta pozornosť. Nie jeden pár očí bude vo vašej spoločnosti gombík hypnotizovať.

Zdroje: www.hm.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.