New Yorker Amisu Winter collection

New Yorker Amisu Winter collection

26. novembra 2013, Amisu, zimná kolekcia Amisu, Amisu New Yorker, Winter collection Amisu

Sponzorovanej odkazy:

Prvé novembrové dni so sebou prinášajú vianočné výzdoby, dušičkovú atmosféru a tiež túžbu obmeniť jeseňou trochu unavený šatník. Na pultoch sa začínajú objavovať zimné kolekcie, a tak je najvyšší čas vyraziť na nákupy. Svoju zimnú kolekciu predstavuje v týchto dňoch aj značka Amisu.

Jedným z trendov, na ktorý Amisu vo svojej kolekcii reaguje, sú úzke džínsy (prípadne legíny) s vysokým pásom. Obľúbené sú tiež neutrálne výšky pása – povedzme ani nie vysoký ani nie celkom nízky. Pre mnohých nastáva čas príjemného kompromisu.

Jednoznačne tento rok vedú koženkové legíny, kožené nohavice či akékoľvek nohavice a legíny, ktoré sú s koženkou kombinované. Metalické legíny od značky Amisu majú rozhodne tiež svoje čaro a pleteným zimným svetrom padnú skvele.

Okrem úzkych nohavíc nájdete v kolekcii puzdrové sukne. Nie je treba ich využívať len v biznis móde. Dajú sa šikovne skombinovať aj do voľnočasového lo­oku.

kolekcie Amisu by som vyzdvihla vydarené parky s kožušinovými kapucňami. Vyzerajú skvele k úzkym džínsom a členkovým topánkam. V páse sa dajú stiahnuť podľa potreby a v zime navyše perfektne zahrejú.

Parka sa medzi dámskou aj pánskou populáciou drží na stabilnej priečke v obľube medzi bundami a kabátmi. Tento rok ju o krok predbiehajú bundy a kabáty s koženými rukávmi. V podstate je žiadúca takmer akákoľvek kombinácia viacerých materiálov.

Aj Winter kolekcia od Amisu reaguje na tento výrazný trend a zaraďuje kabáty s koženkovými rukávmi medzi top kúsky. V lookbooku sa objavujú kombinované s metalickými šatami či koženkovými šatami.

Amisu je mladistvá módna značka a jej cieľovou skupinou sú pochopiteľne dievčatá a chlapci mladšieho veku. Preto nesmú v žiadnej kolekcii chýbať výrazné farby. Jeseň / zima 2013 si vyhliadla najmä horčicovo žltú alebo vínovú farbu. Tie sú doplnené v outfitoch najčastejšie o klasickú čiernu a šedú.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.