Kolekcia Lindex Holly & Whyte 2013

Kolekcia Lindex Holly & Whyte 2013

9. decembra 2013, Lidnex, Holly & Whyte, dámske oblečenie, trendy, kolekcia, zima 2013, svetre, blúzky, topy, bundy, čižmy

Sponzorovanej odkazy:

Jeseň už čo nevidieť vystrieda počasie oveľa chladnejšie a rovnako tak aj jesenné kolekcie už sú na pultoch obchodov pomaly nahradzované tými zimnými. Aj v predajniach značky Lindex sa už čoskoro budete môcť pokochať novou zimnou kolekciou Holly & Whyte. Prinesie tie pravé kúsky oblečenia, ktoré nám zimu spríjemnia – teplé svetre, štýlové bundy, šaty, sačká aj tričká so zaujímavými potlačami.

Prím hrajú v kolekcii Holly & Whyte svetre. Pleteniny sa v zime stávajú nepostrádateľnými a veľa z nás na ne nedá dopustiť. Tento rok sa na módne pole vo veľkom vracajú roláky, ktorých značka Lindex ponúka mnoho. Ďalej sa môžete zamilovať do hravých svetrov s rôznofarebnými prúžkami, bodkami, nopkami aj tradičnými zimnými vzormi. Chýbať samozrejme nemôžu ani trendy zvieratká, ktoré sa na svetroch tento rok usídlia. Skvelou voľbou potom budú aj pletené šaty, ktoré môžete doplniť o pančuchy aj legíny, a nemusíte sa báť, že by vám bola zima.

Pokiaľ práve neholdujete kabátom a lepšie sa cítite vo športovejšom štýle, potom sú práve pre vás v kolekcii Holly & Whyte bundy na zips v pestrých odtieňoch zelenej, modrej, oranžovej či vínovej. K nim si potom môžete zaobstarať aj štýlové gumáky, s ktorými budete v prípade dažďa v suchu.

Skvele vyzerajú aj vypasované sačká zdobené zlatými gombíkmi. Hodia sa k rifliam, aj cez šaty a krásne zvýraznia ženské krivky. Čierne sako je síce klasika, ale ak túžite byť originálne, vyberte to v tmavo fialovom odtieni, zlaté gombíky tu vyniknú dvojnásobne!

V kolekcii Holly & Whyte ďalej nájdeme nespočetné množstvo tričiek, blúzok, blúziek i košieľ. Niektoré sú jednofarebné a vsádzajú na jednoduchosť. Ľahko ich tak zakomponujete do svojho šatníka, môžete ich veselo kombinovať a vrstviť. Ďalšie topy sú potom všemožne zdobené. Či už so spomínanými prúžkami a bodkami, alebo flitrami, ktoré tiež už tradične patria k zimnej sezóne, nápismi a ďalšími vzormi.

Zdroj: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.