Vycibrený štýl! - Jesenné legíny

Vycibrený štýl! - Jesenné legíny

2. novembra 2013, legíny, leggings, jeseň 2013, jesenné trendy, tribal vzory

Sponzorovanej odkazy:

Všetci už sme zaregistrovali, že módne značky svoje obchody plnia zimnými kolekciami, ale jeseň ešte nekončí! Ešte jej máme veľký kus pred sebou a podľa môjho názoru všetko skvele vychádza. Užime si toho! Jeseň 2013 je farebná a ani neprináša takú zimu ako niektorá z jesení predošlých. Môžeme teda, kto chce, bez starostí nosiť nami obľúbené leggings.

Túto jeseň sa vzdajme legínok so zvieracími vzormi, galaxy legín, prúžkovaných a nejako inak ozdobených. Všade okolo nás je neskutočné množstvo farieb, tak ich využime. Legíny bude lepšie voliť jednofarebné. Nemusia byť fádne a nudné čierne alebo šedé. Ak nechcete splynúť s okolím, vyberte červené, oranžové, žlté, tmavo zelené či modrasté. Jednofarebné legíny sa predsa len lepšie kombinujú a dajú tak popustiť uzde vašej fantázii. Skvele k nim vyniknú hrejivé cardigany, topánočky s cvočkami a cvokmi alebo svetríky so záplatami.

Trendom v oblasti legín pre túto jesennú sezónu budú legíny s koženými časťami. Nejedná sa zakaždým o jednofarebné legíny, a preto je v tom oproti predošlému odseku rozdiel. Klasické bavlnené legíny sú tu doplnené o kožu. Môže sa jednať o skrášlenie kožou na bokoch legín či kdekoľvek inde. Tento módny kúsok pôsobí drsne a bude sa vynímať, pretože grunge štýl proste „ide“!

Ak predsa len trváte na vzoroch a nehodláte sa ich vzdať, je tu riešenie v podobe legín s tribal vzormi. Im sa dáva väčšia voľnosť. Tribal vzory rozhodne všetci poznáme, pretože frčali vždy a celé tohtoročné leto 2013. Takéto legíny prebudia vaše zmysly aj zmysly všetkých pozerajúc na vás. Hravé a pútavé. To sú ony.

Všetkým nám je jasné, že sa to občas na jeseň bez poriadneho mrazu, ktorý zalieza až za nechty, nezaobíde. V oblastiach vo vyšších výškach alebo vo veľmi skorých ranných a neskorých večerných hodinách všade. Ale ani v tomto prípade nie je potrebné sa legín vzdať. Existuje veľa možností. Buďto vlnené legíny, ktoré pripomínajú nami neznášané a stále sa vyťahujúce punčocháčky v škôlke, alebo legíny so skrytím kožúškom z vnútornej strany. Oba dva druhy zaručene zahrejú a v mnohých prípadoch oveľa viac než obyčajné rifle.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.