Pyžamá H & M z kolekcie Weekend Wonders

Pyžamá H & M z kolekcie Weekend Wonders

12. novembra 2013, pyžamá H & M, kolekcia Weekend Wonders, nová kolekcia H & M

Sponzorovanej odkazy:

Domáce obleky, teplákovky, pyžamá a košieľky sa veľakrát neprávom tiesnia v kútoch našich šatníkov ako druhotní partneri dámskeho spánku. Nevedomky zanedbávame výber oblečenia na spanie, hoci má pomôcť zabezpečiť príjemný odpočinok. Ženy sa často v domácom oblečení cítia pripútané k slávnemu sporáku a odoberajú samy sebe sexappeal. Už dávno je preč doba, kedy nám bolo ľúto vyhodiť roztrhané nohavice, či sme obnosené tričko vzali na milosť, miesto nočného prádla. Poďme sa cítiť neustále zmyselne a prirodzene žensky. Aj pri upratovaní môžeme byť krásne, rovnako tak aj pri varení a o to viac počas spánku. Vyberme si z novej kolekcie H & M, ktorá priamo nabáda k prebudeniu ženského pôvabu. Pyžamá z kolekcie Weekend Wonders vás určite oslovia.

Snáď každá z nás si praje byť pre svojho partnera v nočnom čase (a nielen vtedy) zvodná. Ak sa chcete vzdať spodnej bielizne, ktorá na spanie najpohodlnejšie naozaj nie je, zvoľte saténovú košieľku s čipkou. Všeobecne vzaté čipka je trefou do čierneho a jej čaro najskôr nikdy nevymizne. Navyše sa nám túto sezónu vracia tiež na dámske šaty, ktoré mnohokrát samy o sebe pripomínajú spodnú bielizeň. Avšak ženská krása je tak dokonale podčiarknutá (napríklad kolekcie Zara).

Roztomilé a zároveň sexy sú tiež kraťasky s topom. Opäť tu platí pravidlo jednoduchosti. Aj malý detail dokáže vyzdvihnúť na prvý pohľad fádny strih či farbu – a detaily, tie značka H & M vie viac než dobre.

Práve využitie čipky, ako kľúčového detailu v kolekcii Weekend Wonders prevláda a úplne vydarene dopĺňa aj bežné trička na spanie či domáce obleky.

Môj tip sú pre tentokrát bavlnené nohavice s elastínom zdobené malými králikmi a nežné tričko s čipkou. Perfektné ako domáci oblek aj ako pyžamo na spanie.

V novej „pyžamovej“ kolekcii nechýbajú ani roztomilé kúsky s motívmi myšiaka Mickeyho alebo úžasne mäkké župany v krátkom i dlhšom prevedení.

www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.