Buďte chic s francúzskou značkou Jennyfer!

Buďte chic s francúzskou značkou Jennyfer!

6. novembra 2013, Jennyfer, dámske oblečenie, dievčenské oblečenie, trendy oblečenie, lookbook, jeseň 2013, zima 2013

Sponzorovanej odkazy:

Jennyfer, značka pochádzajúca z Francúzska, je určená všetkým dievčatám milujúcim módu, horúce trendy a mladistvý cool štýl. V kombinácii s viac než príjemnými cenami je potom hotovou mekkou nielen tínedžerských módnych nadšenkýň. Svoj prvý obchod otvorila značka Jennyfer v Paríži už v roku 1986. Hlavným cieľom bolo ponúkať trendy oblečenie pre mladých za atraktívne ceny. Nápad sa zapáčil a roku 1998 už Jennyfer otvárala svoju stú predajňu. Dnes sa táto francúzska značka môže pýšiť štyrmi stovkami obchodov v dvadsiatich dvoch krajinách sveta.

Jennyfer na Slovensku

Oblečenie značky Jennyfer, ktoré zahŕňa mestskú módu, pohodlné odevy pre voľný čas, spodné prádlo a pyžamá aj spoločenské kúsky, môžete nakúpiť hneď v troch predajniach v Prahe a niekoľkých na Slovensku.

Kolekcia jeseň / zima 2013

A ako vidí značka Jennyfer tohtoročnú jeseň a zimu? Pri pohľade na loobkook je jasné, že je kolekcia ladená do tlmených farieb, ktoré sú však zaujímavo kombinované s najrôznejšími potlačami a vzormi. Z nich potom môžeme vypichnúť predovšetkým kocky, jeden z hitov sezóny. Z materiálov návrhári jasne uprednostnili denim, ktorý hrá v kolekcii hlavnú úlohu. Celá kolekcia pre jeseň a zimu 2013 je určená pre každodenné nosenie a nesie sa vo veľmi ležérnom štýle.

Doplnky Jennyfer

Značka Jennyfer však neponúka len oblečenie, ale pýšiť sa môže aj veľmi pestrou ponukou doplnkov. Vybrať si môžete napríklad zo širokého spektra topánok, nájdeme tu mnoho štýlov od tenisiek cez balerínky a Loafers až po čižmy. Chýbať nemôžu kabelky v trendy variantách, štýlové listové kabelky, opasky ani šatky. S blížiacou sa zimou sa v kolekcii začínajú objavovať hrejivé rukavice, šály a čiapky. Potešiť vás môžu aj ponožky s veselými obrázkami a vzorované pančuchy, ktoré dodajú jesennému outfitu šmrnc.

Zdroje: www.jennyfer.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a doplnky.