Užijete si vrstvenie! - HE by Mango zima 2013

Užijete si vrstvenie! - HE by Mango zima 2013

15. novembra 2013, semiš, vrstvenie, Homini Emerita, zima 2013, Mango, HE by Mango, pánska kolekcia, pánske bundy, vesty, zimné oblečenie, vintage štýl, záplaty, pánske svetre, pánske nohavice, plesová sezóna, pánske obleky

Sponzorovanej odkazy:

Aj muži majú svoje Mango a je to Mango Homini Emerita! Je to síce krátka doba od chvíle, kedy bolo vytvorené (rok 2008), ale už si získalo mnoho svojich stálych zákazníkov a nositeľov. A nie je sa čomu diviť. Každú sezónu prichádza Mangokolekciou Homini Emerita a zakaždým sa všetko vyvedie na jednotku s hviezdičkou. Rovnako tak je tomu aj teraz. V chladivej zimnej sezóne 2013. Aj keď nie sme ešte ani na začiatku zimy, zakaždým asi tak vieme, čo od nej čakať, a to je jednoducho mráz, chlad a ďalšie husiu kožu vzbudzujúce veci. Uvidíme, čo si Mango pre mužov vo svojej HE do studeného počasia pripravilo.

Katalóg je napchatý na prasknutie. Nebude teda určite ľahké si z Mango módnych trendov pre túto zimu vybrať. Ako som už spomenula v názve článku, vrstvenie bude vládnuť. Mango si vrstvenie v zimnej sezóne 2013 obľúbilo. Môžeme porovnávať s dámskym katalógom H & M zima 2013, ktorý je tiež posadnutý vrstvením. Kombinujú sa tu najrôznejšie materiály, ktoré sa potom vrstvia na seba a cez seba. Rovnako tak tomu bude aj teraz u Mango pánov. Aj keď sa materiály trochu menia. U dámskej kolekcie H & M sa striedala koža, bavlna, denim a vlna, ale u pánskej to bude vlna, semiš, bavlna a tiež menčester.

Snáď najviac v zime všetkých zaujímajú teplé bundy alebo aspoň niečo, čo nás spoľahlivo zahreje. Ponuku búnd má Mango pre pánov celú škálu. A nielen ich. Tiež vesty majú veľké zastúpenie. Keďže frčí vrstvenie, v mnohých prípadoch Mango kombinuje ako vesty, tak i bundy súčasne. Bundy teplé páperové, ale aj kožené, semišové a elegantné látkové. Využívajú trendy záplat a niektoré z modelov sa nesú v military štýle.

Okrem búnd a viest sú to tiež pánske nohavice, ktoré má Mango na sklade. Aby nie, keď nohavice sú u mužov najčastejšie obliekaný módny kúsok. Aj keď je už akoby po jeseni, stále a stále sa nezabúda na jesenné farby. Červená, hnedá či tmavo zelená. V takýchto a ešte ďalších farbách sa pánske nohavice Mango nesú. Ako denim nohavice, tak aj menčester.

Na svetríky sa môžete tiež tešiť. Prepínacie i ne-zapínacie, teplé a pletené. Určite vás nadchnú. Nielen svojím hrejivým efektom, ale aj strihom a farbami. Niektoré z modelov pánskych svetrov sa môžu pýšiť krásnymi motívmi, ktoré na sebe majú. Sú to buď malé s bodkami či zimné vzory, ktoré sú typické. Môžeme to považovať za vintage štýl.

Keďže je zima preplnená plesmi a všeobecne plesovou sezónou, Mango si pre svojich zákazníkov pripravilo tiež Evening collection / Večernú kolekciu, kde ponúka všetok elegantný tovar od pánskych oblekov až po topánky. To určite oceníte.

Zdroje: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.