Warm up! - Zimná kolekcia H & M

Warm up! - Zimná kolekcia H & M

18. novembra 2013, zimná kolekcia, cardigany, pletené svetre, klobúk, denim, dámska móda, H & M, zima 2013, zimné bundy, kožušina, koža, kožené nohavice

Sponzorovanej odkazy:

Ohrejte sa v zime vrstvením! Zimná kolekcia H & M 2013 kombinuje kožu, denim, hnedé tóny a kožušinu. V kolekcii nájdete mnoho nálad a temperamentov. Zaiste vás prekvapí rovnako tak ako prekvapila ma. Nie je tu snáď žiadny kúsok, ktorý by som nechcela mať vo svojom šatníku. A ceny sú tiež fantastické. Za takúto „vyššiu módu“ sú zanedbateľné, kedy v peňaženke ani zmenu nepocítite.

Prvý z lookov je ten, ktorý zdobí hlavnú fotku článku. Modelka s dlhšou denim košeľou, ktorá vyzerá skvele. A ešte ku všetkému je doplnená o ornamenty na vrchnej polovici. Cez ňu má oblečenú kožušinovú bundičku. Už na pohľad vás bude hriať. Kožušina túto sezónu zaznamenáva veľký comeback. Celý outfit je potom doplnený sladkou bodkou, ktorou je mohutný náramok, ktorý má tiež náznak vrstvenia.

zimnej kolekcii H & M uvidíme aj veľa druhov svetrov. Huňaté a pletené vedú. Rovnako tak zahrejú aj cardigany, ktoré nie sú také, aké ich poznáme. Pýšia sa hrejivou funkciou, ktorá bude v chladnej zime potrebná.

Skvele vyzerajú aj šatky a šály H & M. Tie budú tento rok v zime viac trendy než kedykoľvek predtým. Skôr než ľahučké šatky budú v móde rozmerné a dlhé šály, ktorými si môžete obviazať pokojne celé telo. Je potrebné, aby boli výrazné a k vášmu outfitu ladili.

Zaujali ma aj doplnky v podobe opaskov a klobúka. Opasky skvele doplnia váš vzhľad a mnohé z vašich módnych kúskov. H & M tiež väčšinu modelov dopĺňa čiernym klobúčikom, ktorý síce nezahreje tak ako pletená čapica, ale predsa len nejakú funkciu má. Z menšej časti chráni pred zimou a z tej väčšej vás robí krajšou.

Skutočne vkusné strihy majú tiež rifle od H & M. Dajú skvele vyniknúť vašej postave. Ale nie sú to len rifle, ale tiež kožené nohaviceH & M na sklade. Ako som už spomínala v úvode, H & M vrství a kombinuje materiály. Kožené nohavicemaxi pleteným svetrom či cardiganom vyzerajú nevšedne a v každej spoločnosti vzbudia záujem pozorovateľov.

Zdroje: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.