Jesenné topánky, ktoré musíme mať! Jazdecké čižmy 2013

Jesenné topánky, ktoré musíme mať! Jazdecké čižmy 2013

4. novembra 2013, jazdecké čižmy, čižmy 2013, trendy čižmy, čižmy Humanic, čižmy Baťa

Sponzorovanej odkazy:

Ďalší z jesenných trendov je tu! Štýlové čižmy prevzali svoj názov od dnes pomerne populárneho športu – jazdy na koni. A ako to tak v módnom svete býva, z obyčajných funkčných topánok vhodných pre špeciálnu aktivitu sa čoskoro stal jeden z trendov. Ostatne keď aj gumové čižmy ovládli svet shopaholikov, prečo ním nemali riadne zamávať aj jazdecké čižmy?

Jazdecké čižmy sú založené na celkovo prepracovanej konštrukcii topánky, kvalitnom prevedení a jednoduchým dizajnom. Cieľom jazdeckej obuvi je predovšetkým jej funkčná stránka. Nie je teda divu, že jazdecké čižmy sú celokožené a pevné. Možno spojenie jednoduchosti a kvality dalo vzniknúť tak silnému módnemu trendu. Všeobecne sú za tento typ obuvi považované vyššie čižmy siahajúce minimálne tesne pod kolená a majú klasický malý podpätok. Stretneme sa aj s nízkou platformou, ale rozhodne do tohto štýlu nepatria podpätky vysoké. Jazdecké čižmy aj napriek dizajnovej stránke plnia hlavný účel a tým je pohodlie.

Jeseň 2013 praje semišovým topánkam a teda aj jazdeckým čižmám v prevedení semišu. Zároveň sa využíva ozdobných spôn v oblasti členku či výrazných zipsov po stranách.

Nezabudnime ani na výrazný trend kombinácie materiálov. Zo zdanlivo obyčajných čižiem sa nám razom stáva super módny kúsok. Takže ak si neželáte zrovna onú ​​známu klasiku, porozhliadnite sa po jazdeckých čižmách v kombinácii viacerých materiálov. V predajniach značky Humanic sú v súčasnej dobe k dostaniu aj jazdecké čižmy s neprehliadnu­teľným zdobením, trendy vrúbkovanou podrážkou alebo jazdecké čižmy s kožušinkou.

Vybrali ste si? Pokiaľ zháňate univerzálnu obuv, ktorá sa hodí ku takmer každému štýlu obliekania, potom by jazdecké čižmy nemali uniknúť vášmu pátraciemu meradlu. Ich praktické využitie totiž nemá príliš veľa hraníc.

Zdroj: www.bata.cz , www.humanic.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.