Čierna kabelka nie je nuda!

Čierna kabelka nie je nuda!

2. novembra 2013, lacné kabelky, značkové kabelky, kožené kabelky, čierne kabelky, luxusné kabelky, dámske kabelky, kabelky 2013, čierna kabelka, klasická kabelka, elegantná kabelka, kabelky Baťa, kabelky Zara

Sponzorovanej odkazy:

Ako je známe, ženské pohlavie je pohlavie márnivé. Hoci sú niektoré z nás skromné ​​akokoľvek, čas od času nás prepadne túžba po kúpe nového módneho doplnku. Nastáva rozpačitá situácia, či zaobstarať niečo praktické alebo trendy výstrelok. Najčastejšie sa snažíme tieto dva faktory spojiť a kúpiť si zaujímavý a zároveň praktický módny doplnok. Kto iný by mohol v takomto zápase zvíťaziť ako čierna kabelka! Záhadná čarodejnica vo svete módy, ktorú nikdy nezahodíte do kúta.

Zrovna sa nachádzam v podobnej situácii. Nutne si potrebujem kúpiť novú kabelku a moja ženská chytrosť mi nahovára siahnuť po čiernej. Kamarátka na celý rok, ktorá nepodlieha trendom. Ale moje kreatívne ženské ja volá po niečom úplne novom, čo nie je fádne ani konzumné, ani prehnané a ani bez nápadu. A tak vylieza na povrch moja rozpoltená povaha Blížencov, ktorá sa nemôže rozhodnúť.

Možno vám moje pátranie prinesie inšpiráciu, a tak by som sa s vami rada podelila o čaro čiernych kabeliek, ktoré môžeme mať. Začnem u ľahko dostupných kabeliek. Zamierime pre ne do predajní Baťa. Hoci som sa nedávno v jednom z obchodov pokúšala o šťastie, žiadnu zaujímavú kabelku som neobjavila. Zapátrala som preto tiež na internetových stránkach a výsledkom sú tieto dve krásavice. Kabelka so strapcami je úplne úžasná, skvele sa hodí ku kombinácii jesenných čižiem sa šatami a džínsovej bundy alebo k punkovému outfitu tvoreného pomocou kožených legínsových nohavíc. Tak máme hneď prvého favorita.

Pokiaľ však zháňate skôr elegantnú kabelku, vybrala som túto lesklú, čo perfektne drží tvar.

Nemôžem zabudnúť na značku Zara, kde sa nájde vždy originálne oblečenie i doplnky. Tentoraz ma však pohľad zvádza opäť tam, kam nemá. Prezerám si listové kabelky a messengery. Jedna z mojich kamarátok hovorí, že sa do kabelky musí vojsť peceň chleba a fľaša mlieka. Tým sa mi výber rýchlo uľahčuje, ale pozrime sa aspoň na precíznu prácu dizajnérov, ktorí sa pohrali s povrchovou úpravou kabeliek, voľbou materiálov a finálneho tvaru kabelky.

Táto krásna messenger ja našťastie aj vo väčšom prevedení.

Trendom vo svete kabeliek je na jeseň 2013 dôraz na detail. Čierne kabelky preto zdobia výrazné zlaté spony alebo reťaze, často využívané miesto kožených uší tašiek. Obľúbené sú rôzne prívesky, zipsy a spony. V jesenných a zimných kolekciách nepohrdneme ani hrejivým kožúškom, prečo ho teda „neobliecť“ aj na kabelku?

A tu ju máme, moju novú spoločníčku: Paul 's Boutique Gracie Slouch Shoulder Bag. K zakúpeniu na Asos.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.comwww.shopstyle.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.