Spodná bielizeň a plavky Triumph

Spodná bielizeň a plavky Triumph

16. novembra 2013, spodné prádlo Triumph, luxusnipradlo.cz, plavky jar 2013, plavky Triumph

Spodná bielizeň patrí občas medzi zanedbávané prvky našich šatníkov. Kvalitná spodná bielizeň aj nočné prádlo ustupuje do pozadia pred novými topánkami, tričkami aj doplnkami. Mali by sme si uvedomiť, že tento malý kúsok látky zakrýva intímne partie a je v bezprostrednej blízkosti s naším telom. Voľba vhodného spodného prádla je preto nesmierne dôležitá. Patričný komfort, kvalitu na vysokej úrovni a precízne riešené strihy nám ponúka značka Triumph.

Triumph je spodná bielizeň, plavky, nočné prádlo aj oblečenie na doma. Svet značky Triumph v sebe nesie čaro, ktoré si zaslúži každý z nás. Ak raz žena oblečie napríklad podprsenku Triumph, už len málokedy chce značku inú. Pozrime sa v čom spočíva jedinečnosť spodnej bielizne Triumph.

Začnime pri spomínanej podprsenke. Jej tvar, strih, veľkosť košíčkov, použitý materiál – to všetko má veľký vplyv na naše pohodlie aj zdravie. Nesprávny strih podprsenky môže viesť k bolestiam chrbta (najmä u väčšieho poprsia), pričom je potrebné klásť dôraz aj na šírku ramienok. Túto jedinečnú spodnú bielizeň môžete zakúpiť aj cez internet. Veľkým hitom sú tvarovacie nohavičky s vyšším pásom – vykúzlia báječnú postavu.

Triumph – Amazing Sensation

Názov línie Amazing Sensation ukrýva novú inovatívnu sériu tvarujúceho spodného prádla. Čo vás iste poteší je fakt, že sa bielizeň nerysuje pod oblečením, a tak je veľmi vhodnou voľbou najmä pri nosení obopnutého oblečenia. Úplné pohodlie tiež zaručí spodná bielizeň Triumph zo série Body make up.

Luxurious romance

Spodná bielizeň pre všetky ženy s nežnou dušou. Na prvý pohľad vás očarí a určite tiež poteší vašich partnerov. Použitie jemného vyšívaného tylu a saténových detailov – spodnú bielizeň Triumph Luxusious romance si zamilujete.

Zima síce prichádza a my sa musíme stále viac haliť do vrstiev oblečenia, nezabúdajme však ani na to, čo máme pod ním, pretože aj pekná bielizeň má pozitívny vplyv na naše sebavedomie a náladu.

Zdroj: www.luxusnipradlo.cz , thinkstock

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.