Zara TRF lookbook október 2013

Zara TRF lookbook október 2013

26. októbra 2013, Zara TRF, nová kolekcia Zara, trendy Zara, fashion trend

Sponzorovanej odkazy:

Zara vždy prichádza na trh s aktuálnymi módnymi trendmi a tiež vždy ponúkne ešte niečo navyše. Vytvorením línie Zara TRF táto značka nabrala ešte silnejší vietor do plachiet a je schopná ponúknuť módu, ktorá má úplne osobitý štýl.

Lookbook TRF Zara october v nepatrných detailoch nadväzuje na lookbook z mesiacov august / september. Ten sa niesol v duchu grunge štýlu miešacieho sa s provokujúcim „schoolgirls“. Dalo by sa uvažovať o určitom prerode dievčaťa v ženu, ktorý ešte stále nie je kompletný. Lookbook Zara TRF pre mesiac október dýcha čímsi nevypovedaným, zahaleným do tajomnej jednoduchosti outfitov.

V kolekcii sa objavujú prvky využívané pri tvorbe spodnej bielizne. Niektoré zo šiat viac pripomínajú nočné košieľky než samotné šaty. Veľmi silným často používaným detailom je využitie práve čipky. Stretávame sa s ňou paradoxne v kombináciách, ktoré by sme nečakali. A práve netradičný kontrast dáva vyniknúť kúzlu tohto žensky zmyselného materiálu. Dlhé nohavice aj krátke šortky tak nejako vzdialene pripomínajú náš bežný odev na spanie.

Mystické vyznenie čipky mení na žene šaty v nástroj zvádzania. Verte, že v šatách TRF October žiadnemu mužovi neuniknete. Páči sa mi provokatívne pohrávanie si s pánskym štýlom. Veľké topánky, maxi saká a kabáty, „vyťahané“ svetre a nohavice klasického pánskeho strihu. Móda je pohodlná a nedbalá. Úplne zámerne máme vyzerať, ako keď sme sa práve zobudili a bežíme do práce neupravené?

Alebo sa môžeme potulovať mestom a uhýbať sa prekvapeným pohľadom okoloidúcich, pretože náš outfit odráža šatník partnera? Možno sa vám bude zdať tento lookbook až príliš jednoduchý, snáď až príliš odvážny. Ja si dovoľujem dať z terminológie sociálnych sietí Zare TRF pre mesiac október obrovský LIKE!

Posledný detail, na ktorý by som rada upozornila, sú atypické dĺžky jednotlivých kusov odevu. Svetre siahajú nad pupok, šaty do polovice lýtok a návrat dopraje Zara TRF aj legínam ( tak aj legínovým kraťasom) siahajúcim nad kolená.

www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári.