Kompletná kolekcia Isabel Marant pre H & M odtajnená!

Kompletná kolekcia Isabel Marant pre H & M odtajnená!

8. novembra 2013, H & M dizajnérska kolekcia, Isabel Marant, Isabel Marant pre H & M, H & M, H & M designer collection, Isabel Marant for H & M

Sponzorovanej odkazy:

Na ďalšiu dizajnérsku kolekciu H & M sa netrpezlivo čaká už od ukončenia tej predchádzajúcej a na tú tohtoročnú sa čaká o to viac, že sa jedná o kolekciu francúzskej návrhárky Isabel Marant. Predvčerom H & M zverejnilo video k tejto kolekcii, kde bolo pár kúskov vidieť a my vám dnes prinášame lookbook, a to najlepšie z tejto kolekcie, ktorá sa na pulty obchodov H & M dostane už 14. novembra.

Poďme sa teda prvýkrát pozrieť na lookbook, v ktorom figurujú legendy modelingu, ako sú Alek Wek, Lou Doillon, Milla Jovovich a Constance Jablonski. Všetky tieto hviezdy obliekli kúsky, ktoré perfektne charakterizuje Isabelin parížsky bohémsky štýl. Korálkami zdobená bunda je obliekaná ku koženým červeným trojštvrťovým nohaviciam, voľné topy so slim džínsami a voľné čižmy majú po bokoch strapce a korálky. Nie je to ani hranica medzi eleganciou a etnom a bohémskym štýlom, ale perfektná symbióza oboch týchto štýlov, ktorá vo výslednej štylizácii pôsobí úplne nenútene a neprehliadnuteľne. Kolekcia je plná veľkých, teplých svetrov a cardiganov, elegantných blúzok z ľahkých materiálov ako hodváb, úzkych nohavíc a voľných topov. Nájde sa tu aj pár pekných šiat, čo však upúta hneď na prvý pohľad, sú rozhodne vzory a farby. Farebná škála nie je až tak pestrá – najčastejšie narazíme na šedú, čiernu, bielu a červenú, avšak práve tá výrazná a kontrastná červená dáva celej kolekcii ten správny bohémsky a etno nádych.

Osobne som sa na kolekciu veľmi tešila a nakoniec nemôžem povedať, že by ma sklamala, ale ani nijako výrazne nenadchla, mám však pár favoritov, na ktorých som naozaj zvedavá, ako budú vyzerať naživo a veľmi ma aj zaujíma zvolený materiál. U hodvábnych blúzok pochybovať nemusím, vyzerajú skvele na fotke a budú určite aj v skutočnosti. Veľmi sa mi aj páči bundička s červenými korálkami a všetky vzorované nohavice a voľné hodvábne nohavice. Efektne podľa mňa bude vyzerať aj krajkový biely top, ktorý sa tak perfektne hodí k bohémskemu looku.

Kolekcia Isabel Marant pre H & M zahŕňa aj pánsku a detskú módu, ktoré sa nesú v podobnom duchu, huňaté svetre s etno nádychom, nohavice s kontrastnými lampasmi či etno motívmi, velúrové topánky a slušivé saká.

Ceny sú opäť také, na aké sme u dizajnérskej kolekcie zvyknutí. Pri kožených nohaviciach musíme počítať s cenou vyššou, a to od 199 eur. 249 eur stojí už spomínaná bundička s korálkovou výšivkou, blúzky a plátené nohavice 79 eur, flitrované nohavice, ktoré môžete vidieť vo videu 199 eur, velúrové čižmy 199 eur. Celkom lacno vychádzajú mikiny, tie sú od 49 eur a najlacnejšie potom nakúpite bižutériu.

Uvidíme, či sa po tejto kolekcii u nás zapráši, tipla by som si, že áno. Každopádne si ju budeme môcť osobne pozrieť už 14. novembra v H & M v Auparku, ako vždy. Ja budem pri tom a Vy?

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a značky a značkové oblečenie.