Ukážte svoje prednosti! / Plus-size jesenná móda!

Ukážte svoje prednosti! / Plus-size jesenná móda!

28. októbra 2013, XXL, plus size móda, Lindex, H & M, Asos, baseball bundy, kardigány

Sponzorovanej odkazy:

Aj pre tie, ktoré sú obdarené kyprými tvarmi, je tu móda. Nie všetko sa točí okolo vysokých a chudých žien. Všetci máme právo na to si užiť poriadne módne trendy. Neznamená to, že keď je niekto bacuľka, tak sa musí obliekať v špecializovaných obchodoch XXL módy, kde si účtujú za každý mm 2 navyše a ešte ku všetkému oblečenie nie je ani za mak vkusné. S prepáčením vyzerá strašne. Všetky ženou by sa mali cítiť mladé a krásne, takže určite nepotrebujú vyzerať staro a ešte ku všetkému zošlo. A to vie aj pár predných módnych značiek.

H & M

Tak čo napríklad H & M? Značka známa a dostupná. Poznáme ju všetky. Ale ak neviete, že má značka H & M špeciálnu kolekciu plus size módy, tak vám ju predvediem. Kolekcia nesie názov + Size 14–24. Nájdeme tu teda všetky druhy oblečenia vo všetkých väčších veľkostiach. Od L až po 3XL. Občas býva problém v obchode nájsť vhodnú veľkosť, keď väčšina oblečenia končí pri M, maximálne u L. Nájde sa aj také oblečenie, ktoré je vo veľkosti XXS oveľa viac ako v „klasických ľudských“ veľkostiach. H & M ponúka tričká, blúzky, bundy, nohavice, šaty a proste všetko v plus size móde. Sú tu aj módne trendy tohtoročnej jesene ako napríklad dámske baseball bundy. V tomto sortimente je určite z čoho vyberať.

Lindex

A potom napríklad Lindex, ktorý svoju kolekciu plus size módy nazval Generous vel 44–54. Zase je tu všetko, čo je potrebné. Všetko je oproti H & M ešte obohatené o plus size spodnú bielizeň, ktorá je na zahryznutie. Čipky, zmyselné farby a strihy. Dámy plnšieho dekoltu si prídu na svoje. V repertoári tu máme ešte blúzky, tričká, svetre a kardigány. Tomu všetkému neunikli zvieracie vzory a dlhšie voľnejšie strihy, ktoré sa pre taký typ postavy hodia. Potom tiež plus size šaty, ktoré sú decentné a napriek tomu odvážne. Nebojí sa krátkych dĺžok a pôsobivého trojštvrťového rukávu. Veľmi ma tiež nadchli bundy, kde je možnosť si vybrať ako z drsných krátkych kožených bundičiek, tak i z ležérnych kabátikov. U nohavíc je tiež široký výber. Legíny, džínsy alebo len klasika.

Asos

Tak Asos podľa môjho názoru hrá úplne inú ligu v plus size móde než značky predošlé. Kolekcia, ktorá nesie názov Women 'Curve & Plus size, je božská. Curve mimochodom v preklade znamená niečo ako krivka, oblúk či záhyb, takže nebuďte dotknuté a čítajte ďalej, pretože je o čo stáť. Neskutočné módne kúsky veľkostí 18–28. Asos teda zachádza oveľa ďalej ako H & M. A vlastne aj ako Lindex, pretože modely sú neskutočne šik. Nejde si nevšimnúť roztomilých svetríkov a tie šaty! To je nádhera, modelky predstavujúce väčšiu módu v nich vyzerajú ako princezné. Aj nohavice sú trendy. Vysoký pás je stále in. No len povedzte samy, nie je to krása?

Zdroje: www.asos.com www.lindex.com www.hm.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.