La Mode de Boheme - originálne kabelky a náhrdelníky

La Mode de Boheme - originálne kabelky a náhrdelníky

7. novembra 2013, La mode de Boheme, Alena Bělíková, Kabelky La Mode de Boheme, náhrdelníky La Mode de Boheme, kožené náhrdelníky, kožené kabelky

Sponzorovanej odkazy:

Ako iste viete, Luxurymag rád podporuje českých módnych návrhárov, a preto vám dnes chceme predstaviť tvorbu talentovanej a úplne originálnej dizajnérky Aleny Belikov, ktorá tvorí pod svojou vlastnou značkou s názvom La Mode de Boheme .

Pod názvom La Mode de Boheme sa ukrývajú originálne a hlavne ručne vyrábané kožené kabelky z hovädzej usne, ktorú Alena ručne zdobí rytím, kožu tiež sama farbí. Zo zvyškov kože potom vytvára náhrdelníky, ktoré sú zdobené perím, kovovými cvokmi a štrasom. Ako kabelky tak šperky sú každý kus originál.

Ako môžete sami vidieť, kusy sú to naozaj originálne a jedinečné, sú totiž odrazom filozofie značky. "Každý človek je jedinečný a neopakovateľný, a preto vytváram jedinečné a originálne šperky a kabelky. Myslím si, že by sme sa mali naučiť odlišovať sa od davu a nehanbiť sa za to že sme iní. Obdivujem ženy, ktoré majú takú odvahu. Pre mňa je móda hrou, ktorá ma baví. Nemyslím si, že je nutné mať všetko podľa žurnálu, čo je podľa mňa dôležité, je aby o nás naše oblečenie niečo vypovedalo, aby nás reprezentovalo a odrážalo našu osobnosť, " vysvetľuje Alena Bělíková.

Sama Alena k ženám s odvahou rozhodne patrí. Napriek tomu, že sa štúdiu návrhárstva venovať nemohla a na želanie rodičov radšej zvolila iný odbor, k móde si nakoniec cestu rovnako našla a z koníčka sa tak stala jej práca. Zo zahraničia si objednala knihy o technikách spracovania a farbení kože, nakúpila potrebné náčinie a dala sa do tvorby. Z tejto dnes môžeme obdivovať jej kabelky a náhrdelníky, ktoré nezaprú inšpiráciu módou afrických domorodcov alebo juhoamerických indiánov.

Pokiaľ vás tvorba Aleny zaujala, vedzte, že nebudete mať iba originálny a nápaditý ale tiež veľmi kvalitný kúsok, ktorý vám vydrží veľmi dlhú dobu. Tým, že sú totiž kabelky ručne šité, sa ich životnosť predlžuje až na niekoľko desaťročí.

Celú tvorbu Aleny Belikov môžete obdivovať a tiež zakúpiť na webe La Mode de Boheme alebo na facebooku

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky a šperky a hodinky.