Urobte si radosť luxusom! / Kabelky Michael Kors

Urobte si radosť luxusom! / Kabelky Michael Kors

9. novembra 2013, kabelky, luxusné kabelky, listové kabelky, tašky, značkové kabelky, Michael Kors, návrhári, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Byť hrdou majiteľkou aspoň jednej kabelky známej značky je snom snáď každej ženy. Na prvý pohľad sa môže zdať investícia niekoľkých tisíc korún do jednej jedinej kabelky ako veľmi zbytočná. Pravdou však je, že ak vyberiete nadčasovú a elegantnú kabelku v univerzálnej farbe, môže vás jej nesmrteľný štýl sprevádzať dlhé roky. Luxusné kabelky by okrem toho mali byť zárukou kvality, a tak na nej čas nezanechá veľké stopy. Keď sa povie luxusná kabelka, prídu nám na myseľ väčšinou značky ako Chanel alebo Louis Vuitton, ktorých ceny sú pre väčšinu z nás naozaj nebesky vysoké. Dnes sa pozrieme na kabelky značky Michael Kors, ktoré sú nemenej štýlové ako „chanelky“ a s trochou šetrenia si ich môžete dovoliť.

Karl Anderson sa narodil roku 1959. Navrhovať oblečenie začal v devätnástich rokoch, to už však začal používať meno Michael Kors. Jeho oblečenie zaznamenalo veľký úspech a dnes patrí medzi najobľúbenejších amerických návrhárov. Okrem dámskeho oblečenia sa Michael Kors venuje aj navrhovaniu topánok, hodiniek a v neposlednom rade i kabeliek.

Kabelky s monogramom MK sa vyznačujú luxusným vzhľadom a nadčasovou eleganciou. Samozrejme sa aj na ne premietajú nové trendy, ale dôležité miesto tu má aj klasický vzhľad. Medzi najnovšími módnymi tendenciami novej sezóny, ktoré môžeme na kabelkách Michael Kors vidieť, sa objavuje napríklad krokodília a hadia koža, cvočky, strapce aj retiazky. Najnovšie kabelky sú potom zafarbené do klasických jesenných tónov hnedej, vínovej, tmavo modrej a čiernej.

Vybrať si môžete aj medzi množstvom tvarov a veľkostí kabeliek. Michael Kors vo svojich kolekciách ponúka veľké priestranné a štýlové tašky vhodné napríklad do práce, cross-body kabelky veľmi pohodlné na nosenie a chýbať nemôžu ani elegantne vyzerajúce listové kabelky. Všetky tieto druhy kabeliek potom môžete zladiť aj s peňaženkami značky Michael Kors.

Zdroj: www.polyvore.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky a módni návrhári.