Lookbook Promod jeseň / zima 2013

Lookbook Promod jeseň / zima 2013

13. októbra 2013, Promod jeseň 2013, Promod zima 2013

Sponzorovanej odkazy:

Móda označovaná pojmom francúzska elegancia, nadčasová móda aj casual móda – taká je značka Promod. Dlho sa jednalo len o rýdzo dámsku záležitosť, ale novo sa v ponuke objavuje aj pánsky tovar. Prezerám si jesenný lookbook jednotlivých značiek, a tak sa musím pozrieť do dielne i tejto francúzskej firmy. Čo vyčítame z lookbooku značky Promod pre jeseň / zima 2013?

Promod má pre dámy nachystané sukne

Prekvapila ma pomerne veľká ponuka jesenných sukienok. Zatiaľ som sa v obchodoch stretávala predovšetkým s koženými (alebo koženkovými) sukňami, prípadne áčkovými bavlnenými sukňami. Promod má tento rok v ponuke hneď niekoľko typov jesenných sukní z rôznych materiálov aj vo variabilných farebných variáciách. Užívajme si asymetrické strihy aj výrazné vzory. Jeseň je kúzelníčkou farieb a mali by sme si dosýta užiť jej pravú atmosféru.

Efektívnosť detailov

Úplne neprehliadnuteľné je zameranie na drobné detaily. Môže sa jednať o štruktúru materiálu, zaujímavé grafické motívy, inšpiráciu barokovými motívmi, výšivkami či cvočkami.

Promod si nemohol nechať ujsť jeden z najväčších trendov sezóny – kombinovanie materiálov. Tento trend sa objavuje na doplnkoch, nohaviciach i bundičkách.

Denim móda opäť na vrchole

Džínsy patria medzi základné kúsky šatníka, to je všeobecne známy fakt a len málokto si ich neobľúbil. V lookbooku Promod pozorujeme ich variácie, odlišné farby a výšku sedu. Avšak rovnaký ostáva strih nohavíc, ktorý je opäť prevažne slim. Džínsy sú najčastejšie kombinované s voľnou košeľou či blúzkou a doplnené o trendy bundičku. V tomto prípade sa jedná o veľmi pestrú ponuku, rovnako ako u sukienok Promod. Dizajn bundičiek sa pohybuje od sakového strihu po parku, od výšiviek ku klasickej džínsovej bunde. Vyberte si svoj štýl a nebojte sa vziať obopnutú bundičku aj pod jesenný kabát, prípadne ju ozdobiť chlpatou vestou.

Zdroj: www.promod.eu

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári.