Podprsenky pre každú veľkosť - ako vybrať tú správnu?

Podprsenky pre každú veľkosť - ako vybrať tú správnu?

23. októbra 2013, luxusná podprsenka, podprsenka, veľkosť podprsenky, podprsenka s výstužou, odľahčená podprsenka, bezšvové prádlo

Výber vhodnej podprsenky je pomerne zložitá „módne veda.“ Hoci si mnohé zo žien myslia, že nosia správnu veľkosť a strih podprsenky, vo veľkej väčšine prípadov sa mýlia. Existujú špeciálne pravidlá, ktoré by sme mali pri výbere podprsenky zohľadniť. V tomto článku preplávate nežným svetom jedného z najdôležitejších dielov spodného prádla ženy – podprsenky.

Snáď jedným z najväčších zlozvykov je kúpa spodného prádla bez skúšania. Veľké obchodné domy ponúkajú lákavé zľavové akcie, prehliadku sexi čipkovaných modelov i hravú bavlnenú spodnú bielizeň s vtipnými motívmi. Vzhľad neraz zvíťazí nad praktickosťou a my tak kupujeme úplne nefunkčné podprsenky, ktoré nám viac škodia a nepomáhajú.

Nejedna žena si tiež myslí, že má malé či príliš veľké poprsie. Vhodný typ podprsenky dokáže vykúzliť zázraky a možno vás aj konečná veľkosť podprsenky.

Ako správne vybrať podprsenku?

Iste my všetky dajú za pravdu, ako dôležitý je materiál. Vyberajte podprsenku už s vopred stanoveným účelom. Iste sa nechcete celý deň trápiť v nepohodlnej bielizni. Veľký rozdiel vykúzli aj podprsenka s výstužou alebo bez výstuže. Najmä väčšie prsia často nevyžadujú použitie výstuže. Pozrime sa na niekoľko praktických pravidiel – kostice lícujú ramenný kĺb, zapínanie podprsenky je do pravého uhla k lakťu a pri zdvihnutí rúk sa nám podprsenka nevysunie nad prsia.

Veľké poprsie tiež ocení tzv. odľahčovacie podprsenky. Vyrábané sú z príjemných materiálov s prímesou elastanu, majú široké ramienka, ktoré sa nezarezávajú a trápiť sa nemusíte ani s kosticami.

Keď už máme vyskúšané svoju pravú veľkosť podprsenky, nemusíme sa báť objednať tovar aj z internetu, kde je navyše aj možnosť nevhodné tovar vrátiť či vymeniť. Strihovo zdarené podprsenky s krásnym dizajnom od rôznych značiek zakúpite napríklad na webových stránkach astratex.cz.

Zdroj: www.astratex.cz , thinkstock

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.