Must have pánske kabáty jeseň 2013

Must have pánske kabáty jeseň 2013

10. októbra 2013, pánsky jesenný kabát, miliar kabát, oversize kabát, trenchcoat, pea coat

Sponzorovanej odkazy:

Pánsky kabát sa túto sezónu určite zapíše do módnej histórie. Nie je snáď jediná prehliadka svetových návrhárov, kde by chýbal. Naopak, možno si ho užívať hneď v niekoľkých variáciách. Každá značka a každý návrhár sa pritom drží svojho štýlu, ktorý obmieňajú a dávajú vzniknúť novým trendom vo svete pánskych jesenných kabátov. Gucci, Calvin Klein alebo Giorgio Armani – tri značky, tri rôzne vízie módy a napriek tomu je tento rok spája silná fascinácia pánskym kabátom. Sila tohto módneho trendu pre jeseň 2013 je natoľko výrazná, že ovplyvňuje aj módu dámsku. A tak pozorujeme premenu dámskych kabátov pripomínajúcich často skôr kabáty pánske.

Keď si prezerám módne prehliadky na jeseň / zima 2013, nemôžem sa ubrániť dojmu, že kabáty na seba vzali určité bremeno nositeľa trendov. Každá sezóna nám prináša ponuku nových must-have kúskov, tipy na originálne outfity a všetko, čo nesmie danú sezónu v našich šatníkoch chýbať. Na jeseň si užijeme kombináciu materiálov a veľkú obľubu kože, oversize oblečenia, výrazných farieb na jednej strane a na strane druhej si vychutnáme rôzne odtiene šedej. Nielen tieto trendy v sebe nesú pánske jesenné kabáty.

Pánske kabáty v military štýle

Zdá sa, že tento štýl si našiel v našich srdciach miesto, pretože sa ním nechávame inšpirovať už niekoľkú sezónu. Dve rady okrúhlych gombíkov, zľahka naberané rukávy v ramenách a decentný stojačik. Military chat je jednoducho štýlový a urobí perfektnú bodku za každým outfitom.

Oversize coat patrí medzi must-have sezóny

Jednoznačne by sme sa tento rok mali porozhliadnuť po oversize kabáte. Tento kus odevu môžeme tento rok prizdobiť štítkom unisex, pretože nejedna dievčina iste ocení, keď jej priateľ svoj kabát občas zapožičia. Zaujímavý sa mi zdá tiež návrat kožuchov, lepšie povedané maxi kožuchov. Aj keď som z niektorých outfitov na módnych mólach rozpačitá, nápad sa mi zdá byť pomerne rafinovaný. Nájdete odvahu nosiť kožuchy, páni?

Každý kabát môže byť in

Rada by som špecifikovala niekoľko typických prvkov pre jesenný pánsky kabát, ale zdá sa to byť nemožné. Materiály sú rozmanité, stretneme sa s kožou, flanelom, vlnou aj umelým vláknom. Strihy sú klasické do polovice stehien a zároveň objavíme kabáty siahajúce ľahko pod kolená. Do módy sa vracajú pánske kabáty s pásikom, na svoje si prídu milovníci kabátových stálic – trenchcoatu a Pea Coat (možno poznáte skôr pod názvom pilot jacket).

Kabát je tento rok akýmsi ukazovateľom trendov. Môže dokonale podčiarknuť vašu osobnosť, štýl a životný postoj.

zdroj: www.asos.com , www.mango.comwww.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.