Grunge štýl aj romantika v dámskej jesennej kolekcii Pull & Bear 2013

Grunge štýl aj romantika v dámskej jesennej kolekcii Pull & Bear 2013

12. októbra 2013, Pull & bear, Pull and Bear, kolekcia, jesenná kolekcia, jeseň 2013, dámske oblečenie, trendy oblečenie, svetre, bundy, grunge štýl

Sponzorovanej odkazy:

V predstavovaní kolekcií pre jeseň 2013 rozhodne nesmie chýbať ani obľúbená mladistvá značka zo Španielska Pull and Bear. Ich dámska kolekcia sa rovnako ako zvyčajne držala najnovších módnych trendov a vy sa tak môžete tešiť na veľa štýlových a originálnych kúskov, v ktorých môžete v tohtoročnej jeseni zažiariť.

Dámska kolekcia Pull & Bear pre jeseň 2013 sa zamerala na hlavný trend novej sezóny – grunge štýl. Ten sa potom prelína s romantickým kvetinovým vzorom a veľmi je tu cítiť aj inšpirácia športy štýlom. Možno budete prekvapená, ako dokáže kombinácia punku a športu s romantickými ženskými kúskami vyzerať skvele!

Elegantné kabáty v jesennej kolekcii Pull and Bear nečakajte. Jasne tu dominuje parky v khaki farbe, denimové bundičky a kožené biker jackets. V spomínanom športovom štýle sa tu potom objavujú baseballové bundy predovšetkým v červených odtieňoch a dôležitú úlohu tu potom hrajú aj kocky, ďalší z trendov sezóny, ktoré zdobia napríklad vesty.

Na jeseň sa k slovu dostávajú aj pletené veci. V dámskej kolekcii Pull & Bear tak nájdeme veľkú dávku svetrov, ktoré nás poriadne zahrejú. Nechýba tu trend oversized svetrov, poteší nás pestré farby aj trendy vzory, ako napríklad ten leopardí alebo kvetinový. Tieto svetre potom tvoria perfektné dvojice s legínami, sukňami ale aj šortkami.

Ak sa ani v chladnejšom období nehodláte vzdať sukní, jesenná kolekcia Pull and Bear vás zaiste poteší. Sukní v pestrých farbách a potlačiach je tu totiž veľa a s grunge mikinami či športovými bundičkami vytvára veľmi nevšedné kombinácie. Ani nohavice tu však v žiadnom prípade nevyzerajú nudne. Pre originálny vzhľad môžete zvoliť nohavice s prúžkami alebo tie posiate kvetinami.

Kolekcia Pull & Bear pre jeseň 2013 ponúka aj mnoho ďalších kúskov. Ich výhodou je, že je medzi sebou môžete kombinovať a vytvárať tak zaujímavé outfity. Všetko potom môžete doplniť niekoľkými zaujímavými doplnkami z novej kolekcie.

Zdroj: www.pullandbear.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.