Nízke čižmy - to pravé do prvých jesenných dní!

Nízke čižmy - to pravé do prvých jesenných dní!

15. októbra 2013, nízke čižmy, jeseň 2013, jesenné farby, dámska obuv, Deichmann, CCC, cvoky, ostne, pracky

Sponzorovanej odkazy:

Ani vás už toto počasie nebaví? Ráno, keď idete do práce či do školy, mrzne a je zima ako v januári, popoludní naopak svieti slniečko a večer sa opakuje ráno. A takto to chodí deň čo deň. Ráno sa teplo obliekate, vrstvíte a popoludní sa zase vyzliekate a nosíte polku oblečenia v ruke alebo ho máte nabité v taškách a kabelkách. S tým už sa nejako zmierime, ale čo topánky? Obuť si ráno teplé, so sebou si zabaliť nejaké ľahšie a pri ceste domov si ich prezúvať? Je lepší spôsob! Nízke čižmy sú tak akurát. Nevyzeráte ako, keď čakáte na to, že bude snežiť alebo prídu 40 ° C horúčavy.

Nízke čižmy sú skutočne skvelou vychytávkou. Príjemne sa nosia, pretože väčšina modelov stojí na nízkom či vôbec žiadnom podpätku. Na dlhšie cesty sú ako vyšité. Skrátka a dobre jedná sa o univerzálnu obuv pre všetko. Niektoré sú skôr elegantného štýlu, ale iné zasa ležérnejšieho. Záleží, k akej príležitosti sa nízke čižmy budú nosiť. Vyraziť s nimi môžete do mesta, do parku, ale aj na párty. Označila by som ich za topánky všetkých možností.

Materiál, z akého sú nízke čižmy vyrábané, je tiež rôznorodý. Menovať môžem pravú kožu, syntetickú, ale tiež obľúbený semiš, ktorý je síce pohľadný, ale do daždivého počasia sa neodporúča. Určite ste tiež zaregistrovali, že v tohtoročnej jesennej sezóne sa roztrhlo vrece so cvokmi, cvočkami, ostnami a prackami na topánkach. Tento hit sme mali možnosť vyskúšať už pred rokom, kedy sa rád objavoval na lodičkách, keď prišla plesová sezóna. Teraz je tu zas a nízke čižmy mu neunikli. Cvoky zdobia všetky z nich. Zakaždým síce inak, ale napriek tomu rovnako.

CCC

Určite sa pýtate, ktoré obuvnícke značky nízke čižmičky ponúkajú. Jedným z obchodov, kam sa dá zájsť, je CCC. U nás veľmi populárny predajca obuvi, ktorého butiky sa dnes už vyskytujú v každom väčšom meste. Nízke čižmy CCC sa naozaj podarili. Určite to oceníte sami. Nekonečné množstvo štýlov a farieb. Vždy a stále asi bude u obuvi najviac populárna farba čierna. Je dobre kombinovateľná a tiež praktická. Avšak nízke čižmy CCC hrajú aj inými farbami. Je predsa jeseň, a preto je tu aj béžová, hnedá a žltá. Je dobre, že sa na to nezabudlo. Ďalším zaujímavým poznatkom je úmyselné „ošúchanie“ topánok v problémových „partiách“ bokov a špičiek. Každá z nás to pozná a vie, že ani nie za mesiac používania sa topánky jednoducho okopú. Tu už dávno sú. Nevyzerá to nepekne. Práve naopak. Myslím si, že sa tento trend veľmi vydaril.

Deichmann

Ďalšou z obľúbených predajcov je zaiste Deichmann a aj ten má nízke čižmy na sklade. Cvokmi, cvočkami a rock štýlom to tu žije. Na jednom modeli nízkych čižmičiek je dokonca zo cvokov vyrobená vlajka Spojených štátov amerických. Aj takto dokáže byť Deichmann netradičný či skôr originálny. Inak, čo sa týka farby, je trochu monotematický. Prevláda čierna, na ktorej je pravda, že strieborné cvočky oveľa lepšie vyniknú. Oproti CCC tu však nájdeme model nízkych čižmičiek v jesennej červenej farbe, ktorá poteší mnohých z nás. Pre tých, čo myslia dopredu či sa nemôžu dočkať zimy, tu sú pripravené aj nízke čižmy s teplým kožúškom. Hodiť sa budú do oblastí, kde v zime moc nenasneží, ale je predsa chladno.

Zdroje: www.polyvore.com www.ccc.eu www.deichmann.de Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.