Farebné jesenné tenisky 2013

Farebné jesenné tenisky 2013

11. októbra 2013, jeseň 2013, tenisky, topánky, adidas, jordan, nike, reebok, alicia keys

Sponzorovanej odkazy:

DÁMSKE MODELY

New Balance

Tenisky New Balance sú vo svete veľmi obľúbené. Jedná sa o ľahkú topánku, ktorá je veľmi pohodlná a takmer netlačí (ani pri prvých noseniach). V jesennej kolekcii sa u dámskych modelov objavujú opäť žiarivé farby, tentokrát sýto ružová a fialová. Veľmi elegantné tenisky, ktoré možno kombinovať s čímkoľvek.

Nike Dunk Sky

Nike Dunk Skytenisky, ktoré sa takmer ničím nelíšia od klasických členkových Nike Dunk, jediným rozdielom je vložená platforma na päte. Hovorme im napríklad tenisky na platforme. Predĺžia nohy a vzrastovo malým slečnám pridajú pár centimetrov naviac. Športová elegancia ako vyšitá.

Nike Air Force 1 MID

Model Air Force 1 Mid je jednou z najväčších klasík medzi teniskami. Vyrába sa už mnoho rokov a zrejme nikdy nezostarnú. Bielobiela však vyžaduje veľkú starostlivosť, takže ak sa chcete vyvarovať zošednutiu, zožltnutiu, a tak podobne, obchod Queens.cz ponúka nové prípravky značky Jason Markku, ktoré vaše tenisky budú udržiavať čisté. Každý milovník tenisiek by mal aspoň jeden pár Air Forciek vlastniť.

Reebok Wedge by Alicia Keys

Značka Reebok sa nám posledné mesiace pekne rozhýbala. Kým u pánskych modelov tenisiek sa navracia k retro modelom, u dámskych tenisiek sa môžete tešiť na novú kolekciu speváčky Alicie Keys. Obzvlášť ak milujete čiernu farbu a platformy. Je pýcha mať ich v zbierke topánok.

Jordan 1 retro, Jordan Son of Low, Jordan 4 Green Glow

Momentálne veľmi populárna obuv, na ktorú sa dokonca stoja fronty. Značka Jordan sa pýši prevažne retro basketbalovými modelmi tenisiek a okrem pánskych narazíte na detské veľkosti, ktoré sú často zhodné s tými dámskymi. Preto aj dámy môžu nosiť tieto pôvabné tenisky. Model Air Jordan 1 Retro je momentálne v čierno-šedo-červenej kombinácii. Son of Low sú vo farbách White Cement a populárny model Jordan 4 vo farbách Green Glow (mentolová). Sú pohodlné a veľmi slušivé. U týchto modelov sa nevypláca príliš čakať – predávajú sa rýchlo!

Adidas Tech Super

tenisiek značky Adidas sme už zvyknutí na kadejakú extravaganciu vďaka predchádzajúcim kolekciám v kolaborácii s kreatívnym návrhárom Jeremy Scottom. Aj tu sa môžeme tešiť na farbičky a vzory. Kolekcia Tech Super je veľmi vzorovaná. Ako sa vám páči napríklad leopardí model?

PÁNSKE MODELY

Jordan 1 Retro – Green Glow a Black / Fire Red

Rovnako ako už vyššie spomínané „dámske“ modely Jordan 1 Retro, tak aj v pánskych veľkostiach narazíme na rovnaký model Black / Fore Red a ďalej potom farebnú kombináciu označenú Green Glow.

adidas Mutombo

Legendárny model adidas Mutombo, ktorý po prvýkrát uzrel svetlo sveta už v roku 1993 sa opäť vracia. Pôvodne boli vytvorené pre hráčov Denver Nuggets Dikembe Mutomba a po dvadsiatich rokoch sú späť v pôvodných farbách. Ojedinelý model!

Asics

AICS sú jedny z najvyhľadáva­nejších tenisiek vôbec. A pozor – veľmi limitovaný počet kusov pre Českú a Slovenskú republiku! Tu neváhajte.

Nike Rosherun

Pôvodný bežecký model tenisiek a najpohodlnejšie topánky v hre v decentných jesenných farbách. Sú tak ľahučké, že ich na nohách takmer neucítite. Kto ešte nikdy Rosheruny nemal na nohe, mal by ich vyskúšať!

Zdroj: www.queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.