Jesenná kolekcia s.Oliver - zmes trendov, inšpirácie vintage a ležérneho urban štýlu

Jesenná kolekcia s.Oliver - zmes trendov, inšpirácie vintage a ležérneho urban štýlu

14. októbra 2013, nová kolekcia s.Oliver, urban style, vintage fashion, s.Oliver jeseň 2013

Sponzorovanej odkazy:

Značka s.Oliver patrí v mojich očiach k akejsi klasike na módnom poli. Vždy som tu našla basic tričká, strihom jednoduché džínsy a prehnuté kardigány. Ako základ šatníkov perfektný módny partner, ale ako trendy značka? V pozícii ukazovateľa trendov u mňa nikdy nefigurovala. Jesenná kolekcia ma však nadchla. Možno s.Oliver nabral vietor do plachiet a začína sa orientovať na inováciu svojho štýlu. Stále v ňom drieme ona typická ležérnosť a praktickosť využitia, avšak inšpirácia vintage a urban štýlom je úplne osviežujúcim prvkom.

Modely vznikali pod rukami návrhárov v tieni inšpirácie veľkomestami Berlínom a Londýnom. Odtiaľto určite pramenia futuristické prvky a alternatívny štýl. Pozrime sa aj na typické prvky sezóny – patrí medzi ne kombinácia materiálov (pričom sa využíva najmä koža a jej imitácia), metalické prvky tiež majú číslo jedna v rebríčku obľúbenosti a punkové cvočky či zipsy? Jednoznačne áno.

Outfity sa navzájom dobre miešajú. Jednotlivé kusy je tak jednoduché nakombinovať, že počas niekoľkých minút vytvoríte z biznis modelu outfit na párty.

Spomenula som, že s.Oliver sa vyznačuje basic kúskami oblečenia. Tie nájdeme v rade Casual aj túto sezónu. Jednoduché čisté línie, jesenné hrejivé materiály, klasické denimové košele a chinos nohavice. Aj tak sa tu objavujú prvky vintage, retro a urban štýlu. Vplyv veľkomesta, jeho alternatívne stránky – klubov aj bežného ruchu v uliciach.

s.Oliver pripravil tohtoročnú jeseň pre dámy skutočné lahôdky.

Rozvíja naďalej trend zvieracích potlačí a nebojí sa ani výšiviek, lesklých látok a najmä barokových motívov.

Dámska aj pánska kolekcia v sebe ďalej ukrýva veľkú inšpiráciu v poľovníckom a army štýle. Aj preto sa stretneme s odtieňmi zelenej farby, bordó a temne hnedej. Na druhú stranu nielen u značky s.Oliver vidíme výrazné motorkárske prvky, a tak sa počas jesennej sezóny stretneme so zmesou štýlov, materiálov i strihov.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.