Aké sú trendy pre dámske kabáty na jeseň 2013?

Aké sú trendy pre dámske kabáty na jeseň 2013?

24. októbra 2013, dámske kabáty, kabáty, trenčkot, trendy kabáty, jeseň 2013, jesenné kabáty, oversized, biker kabáty

Sponzorovanej odkazy:

Ak ste doteraz zvládali ranné teploty okolo nuly iba v sáčku alebo veste, čoskoro už určite títo spoločníci stačiť nebudú. Hoci sa počasie za oknom tvári príjemne, realita vonku je trochu iná. Prichádza tak ten pravý čas zaobstarať si nový a štýlový jesenný kabát! Že si medzi množstvom farieb a strihov nemôžete vybrať? Poďte si s nami prejsť najnovšie trendy, ktoré vám poradia, do akého kabátu sa tento rok na jeseň oblečiete.

Oversized

Chanel, Dior, Stella McCartney ani ďalšie svetoznáme návrhárske esá ani tentoraz nezabudli oversized trend. Veľké kabáty v minimalistickom štýle a zdôraznenými ramenami sú tento rok hitom číslo jedna. Ak ste vysoká a štíhla budete mať pocit, že sú vyrobené priamo pre vás!

Farebné

Povedať, aká farba je tento rok na kabátoch najviac in, je snáď nemožné. Návrhári tento rok predstavili tak široké spektrum farieb, že sa zdá, že trendy sú všetky. Nosí sa biela, béžová i šedá, ale aj veľa výrazných tónov – červená, elektricky modrá, krikľavo ružová, fialová. Okrem nich potom aj zimné pastelové farby, ako je napríklad svetlunko modrá.

Kožené rukávy

Jednou z noviniek je potom kombinovanie dvoch rôznych materiálov. A pretože koža patrí stále medzi top trendy, v kurze je potom kombinácia práve s ňou. Kabát s koženými rukávmi krásne kĺbi eleganciu s rockovejším štýlom a vy v ňom budete tento rok na jeseň za hviezdu!

Biker

Ruka v ruke s kabátmi s koženými rukávmi potom idú aj biker kabáty. Aj tie sa nechali inšpirovať drsnejším svetom rocku a namiesto gombíkov u nich častejšie nájdeme pre mnohých obľúbenejší a praktickejší zips.

Trenčkoty

Klasický trenčkot v béžovej či inej farbe patrí k základom šatníka, keďže ide práve o ten kúsok oblečenia, ktorý nikdy nevyjde z módy. K trendom tak samozrejme patrí aj tento rok.

Na prehliadkových mólach sme však mohli uvidieť trendov oveľa viac. Tohtoročná jeseň opäť fandí military štýlu, takže khaki a tmavo modrá farba v kombinácii s kovovými gombíkmi bude tiež správnou voľbou. Veľký priestor potom získal aj už spomínaný minimalizmus, ktorý tento rok ovplyvnil snáď každý kúsok oblečenia. Vyjsť môžete stále aj v kabátiku ťavej farby a in je aj inšpirácia pánskym šatníkom.

Zdroje: www.zara.com , www.bershka.com , www.asos.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.