Boss Orange - Kolekcia Hugo Boss jeseň 2013

Boss Orange - Kolekcia Hugo Boss jeseň 2013

17. októbra 2013, jeseň 2013, Hugo Boss, Boss Orange, pánske vesty, pánska móda, dámska móda

Sponzorovanej odkazy:

Je až neuveriteľné, že značka Hugo Boss už existuje krásnych okrúhlych 90 rokov. Ide o značku s dlhou a tiež zaujímavou históriou. Založená bola roku 1923 v nemeckom Metzingen. Veľmi dlho sa na trhu ale neudržala, pretože ju za sedem rokov čakal bankrot. Možno najväčšou zaujímavosťou je, že firma v období druhej svetovej vojny vyrábala uniformy pre príslušníkov SA a Hitlerjugend, neskôr aj pre Wehrmacht a SS. Sám Hugo Boss bol totiž členom nacistickej strany. Samozrejme, že po druhej svetovej vojne nemohla firma zostať bez následku. Čakala ju značná pokuta, ale aj cez to a cez smrť samotného zakladateľa, značka „váľa“ dodnes, za čo sme radi.

Dosť bolo histórie, teraz sa pustíme do toho, čo vyplýva zo samotného názvu článku. Pôjde o jesennú kolekciu 2013 Boss Orange. Značka je rozdelená do šiestich kategórií, ktorými sú Boss, Boss Orange, Boss Kidswear, Boss Green, Hugo a Boss Home. Nie je prekvapujúce, že značka s takou tradíciou sa v dnešnej dobe „fušuje“ ešte do detského oblečenia a domácich doplnkov.

Dámska Boss Orange

Aj keď bola prvotne značka Hugo Boss založená len preto, aby produkovala a na trh uvádzala iba a len pánske oblečenie, teraz je to inak. Aj dámy majú v dnešnej dobe u „Bossa“ svoje miesto. A dopriava sa im rovnakej starostlivosti ako mužom. Oblečenie, topánky, parfumy, hodinky, kabelky a okuliare. Tie isté kolekcie. O dámskom parfumu Hugo Boss sa dozviete viac v našom článku Trendy jesenné dámske parfumy a na slnečné okuliare už je teraz celkom neskoro. Vrhneme sa na to zostávajúce. Aj keď kolekcia nesie názov Boss Orange, po oranžovej tu nie je ani chýru ani slychu. Napriek tomu je kolekcia štýlová. Farby hrajú tónmi šedej, béžovej, čiernej, kaki a dosť modelov javí známky modrej. Proste dokonalé outfity pre jeseň 2013. V rovnakom štýle sa nesú aj topánky Boss Orange. Okuknite modelky na fotkách a nechajte sa inšpirovať.

Pánska Boss Orange

A konečne ten pravý Hugo Boss. Pánska kolekcia aspoň trochu dodržiava zásady svojho názvu. Po oranžovej farbe tu nebude zhon. Inak, čo sa týka kolekcie, je dosť farebná. Možno na pánsku až moc, ale každému je po chuti niečo iné. Okrem pestrých farieb v kolekcii nájdete peknú riadku modelov pánskych viest a búnd. Všetky sa podľa mňa dosť podarili. Rovnako sú na tom aj rifle. Aj farebné, aj sivé, aj čierne. Modrá džínsovina tu nehrá prím Inak je všetko bezchybné.

Zdroje: www.hugoboss.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a topánky, obuv.