Pánske hodinky - praktický šperk každého muža

Pánske hodinky - praktický šperk každého muža

20. októbra 2013, hodinky 2013, náramkové hodinky, pánske hodinky, luxusné pánske hodinky, športové hodinky

Sponzorovanej odkazy:

Pánske hodinky sú presným ukazovatelom nielen času, ale aj mužskej osobnosti. Jediný šperk, proti ktorému nemá snáď žiadny z mužov námietky, si vydobyl dôležité postavenie praktického pomocníka aj prestížneho zástupcu luxusu. Trendy v oblasti dizajnu pánskych hodiniek sa neustále vyvíjajú a líšia sa značka od značky. Dnes preletíme majstrami exkluzívnych pánskych hodiniek, ktoré majú až neuveriteľné množstvo rôznych funkcií a pýšia sa jedinečných dizajnovým spracovaním na najvyššej úrovni. Avšak aj športové hodinky sa tešia veľkému záujmu a ich funkčnosť sa prejavuje na inej rovine. Design je pochopiteľne upravený viac na základe praktickosti ako podľa trendov. Aký typ hodiniek uprednostňujete vy?

Luxusné pánske hodinky

V biznis móde vyjadrujú hodinky symbol spoločenského postavenia. Vysokí manažéri, politici aj iní významní muži sa navzájom môžu posudzovať podľa zvoleného pánskeho obleku, mobilného telefónu a alebo práve pánskych hodiniek. Hodinky sú šperk a majú nezameniteľnú hodnotu.

Osobne ma očarili hodinky značky Traser. Sama značka má za sebou zaujímavú históriu a už len fakt, že z pôvodne armádnych hodiniek niekto vytvoril tak úžasný artefakt, ma fascinuje. Hodinky pýšiace sa švajčiarskou svetoznámou kvalitou, koženým remienkom a zafírovým sklom. To sú pre moje ženské oko základné parametre. Avšak sa zameriavam aj na funkčnosť a kvalitu. Ohodnotiť teda musím i mb-microtec ® osvetlenie, vďaka ktorému si prečítate čas v akomkoľvek prostredí.

Elegantné hodinky sa tiež ukrývajú pod značkou Empirion Armani, ale podľa môjho názoru sa mnohé z typov hodia viac pre mužov v strednom veku.

Športové hodinky vhodné nielen na šport

Rozobrať tu všetky typy hodiniek vhodných k jednotlivým športom, by vystačilo na samostatný dlhý článok. Technológia je mocná čarodejka a ponúka nám štýlové hodinky do vody, vhodné pre beh alebo ako skvelých parťákov pri lezení po horách. Áno, sú hodinky, ktoré vám zmerajú aj nadmorskú výšku. Silne tak zatieňujú vodeodolné hodinky, ktoré sa postupne stávajú samozrejmosťou. Ak chcete byť originálni, rozhliadnite sa niektorej zo značiek vyrábajúcej binárne hodinky. Sú veľmi šmrncovné a originálne (vyrába napríklad STORM alebo THE ONE).

Tiež by som rada upozornila na špeciálne limitované edície, vďaka ktorým môžete vlastniť absolútny originál. Zaujala ma sada Festina Tour de France – modelový rad pre cyklistické medzinárodné preteky. Urobte si radosť takýmto skvostom alebo si prichystajte predbežne vianočný darček.

www.hodinky.cz , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii doplnky.