Nová kolekcia Tommy Hilfiger na vlnách preppy štýlu

Nová kolekcia Tommy Hilfiger na vlnách preppy štýlu

16. októbra 2013, Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, jesenná kolekcia Tommy Hilfiger, preppy štýl

Sponzorovanej odkazy:

Študentské roky, špecifický štýl obliekania, jedinečný životný štýl – doba, ktorá rýchlo prepláva časom a zdanlivo sa stráca v našich spomienkach. V móde ale neustále ožíva pomocou módneho štýlu zvaného preppy. Elegantná voľnočasová móda aj kúsky inšpirované krásou vintage. Nová jesenná kolekcia Tommy Hilfiger a Hilfiger Denim je k dostaniu na predajných pultoch!

Kúzlo secondhandov a bazárov je úplne nezameniteľné. V rukách držíte kúsok histórie a štýlu. Zakaždým keď si ho oblečiete, ste jedineční. Snáď aj taká je nová kolekcia Tommy Hilfiger. Hoci sa inšpiruje v skriniach našich prababičiek a preberá nápady z amerického preppy štýlu 50. a 60. rokov, vytvára originálnu jesennú kolekciu balansujúcu medzi elegantnou a voľnočasovou módou. Jednotlivé modely pôsobia veľmi ležérne, niekedy až neupravene. Povedala by som nenútená elegancia. Jeden outfit slúži k mnohým príležitostiam. Môžete v ňom vyraziť na pracovnú schôdzku a neskôr sa bez rozpakov presunúť do kina.

Saká, košele, chinos nohavice ale tiež parky, svetre do véčka a kožené topánky. Základné prvky jesenného šatníka z kolekcií Tommy Hilfiger a Hilfiger Denim.

Tommy Hilfiger sa vyznačuje stabilnou nadčasovosťou, ktorá je podčiarknutá niektorým z detailov. Môže im byť moderný materiál, originálny detail alebo výrazná farba, podľa aktuálnych módnych trendov. Presne takáto je jesenná kolekcia. Šedú, čiernu a tmavomodrú farbu doplňuje horčicovo žltá, tekvicovo oranžová alebo vínová farba. Pod svetre sa ukrývajú košele s cvočkami na golieri a romantické šaty s kvietkami prekrýva oversize parka vo vintage štýle. Hilfiger si túto sezónu pohráva s kombináciou starého a nového – výsledkom je moderný look pre každý deň.

Jeseň bude zdá sa chladná, a tak isto uvítame trendy prešívané bundy. Medzi farby číslo jedna pritom patrí gaštanová, modrá alebo lesná zeleň. Odporúčam sa v predajniach Tommy Hilfiger porozhliadnuť po dámskych aj pánskych nohaviciach. Výber farieb, materiálov i strihov je neuveriteľne zaujímavý a pestrý.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.