Kamaráti do dažďa - čižmy a dáždniky

Kamaráti do dažďa - čižmy a dáždniky

19. októbra 2013, nízke čižmy, čižmy, dáždnik, zvieracie motívy, army štýl, maskáčová farba, jeseň 2013, trendy, lebky

Sponzorovanej odkazy:

Už je tu jeseň, s ktorou prichádza obvyklé sychravé počasie. Nepoznám nikoho, kto by mal rád dážď, vietor, blato, kaluže a zhrabávanie lístia. Aj keď z toho všetkého príliš nejasajú, jeseň je nemilosrdná a vôbec nás nešetrí. Je teda rad na nás. Sme múdrejší ako jeseň, pretože sa proti jej nežiaducim živlom dokážeme chrániť. Najlepšie na jeseň účinkujú gumáky a dáždniky, ktoré dokážu byť nielen praktické, ale aj módne, o čom vás tento článok zaručene presvedčí. Len čítajte ďalej.

Gumáky

Začnime u čižiem. Je toho taká kopa, že vôbec neviem, kde začať. Tak po prvé. Čižmy nie sú vôbec nudné a fádne. Dokážu byť výstredné a nápadité. Také sú napríklad čižmy obrázkové. Nemáte predstavu, ako všelijako môžu čižmy vyzerať. Obrázky zvierat, kvetín či kostí dolnej končatiny. Zaujmú nielen vás, ale aj ľudí vo vašom okolí, ktorí vás v obrázkových gumákoch uvidia.

Nemusia to byť ale len obrázky, ktoré sa na gumákoch objavujú. Nájdete na nich aj iné motívy. Určite viete, že tento rok na jeseň pofrčí zvieratstvo a army štýl. Takže nemajte strach. Leopardie a maskáčové čižmy sú tiež na sklade.

Možno to jediné, čo je na jeseni krásne, sú farby. Červená, žltá, hnedá, oranžová. Všade okolo nás. Stromy sa prefarbia tak, ako by sa nám ani nesnívalo. Trendy v oblasti módy preto je, obliecť a obuť sa do farieb rovnakých. Aj takto farebné sú teda aj čižmy. Ak budete mať šťastie, tak na niektorých modeloch nájdete ďalší hit sezóny – cvočky a cvoky.

Každý vieme, ako čižma vyzerá. Existujú ale aj čižmy nízke, ktoré možno nepoznáte. Nedosahujú výšky pod kolená, ale maximálne tak k členkom či ku štvrtine lýtok. Sú rovnako pôsobivé ako čižmy klasické, ale chôdza v nich je o niečo pohodlnejšia.

Dáždniky

Pláštenky momentálne nie sú v kurze, a preto sa poďme pozrieť, ako sú na tom dáždniky. Idú ruka v ruke s čižmami. Tvoria s nimi dokonalý pár. Dajú sa preto skvele kombinovať. K army gumákom, army dáždnik. K gumákom so zvieracími motívmi pôjde skvele dáždnik so zvieracími motívmi. (Malý tip pre vás! Zvieracie dáždniky vám ponúknu v obchodoch značky Pull and Bear.) Budete vyzerať dokonale, ak zvládnete týchto dvoch „bratov“ skombinovať.

Kombinácia čižiem a dáždnika nemusí byť dokonalá. Veľmi pekne tiež vyzerajú vzorované dáždniky, ktoré po roztvorení vytvárajú krásne ornamenty. Prechádzať zrak bude nielen vás.

Ak máte radi zábavu, tak sa vám zaručene zapáčia obrázkové dáždniky. Sú asi tak nevšednú ako obrázkové čižmy. Tak napríklad smajlíci, tortičky či malinké dáždniky.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii doplnky a topánky, obuv.